Η Κρίστεν Στιούαρτ φωτογραφίζεται τόπλες

08.01.2014
Στην τελευταία καμπάνια όπου πρωταγωνιστεί, η διάσημη ηθοποιός δείχνει λίγο περισσότερη… σάρκα από ό,τι μας έχει συνηθίσει μέχρι σήμερα.

Η Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) είναι το πρόσωπο του νέου αρώματος του οίκου Balenciaga, με το λουλουδάτο όνομα "Rosabotanica", για την καμπάνια του οποίου, πέταξε τα ρούχα της.

Η 23χρονη ηθοποιός ποζάρει τόπλες, έχοντας μόνο μερικά λουλούδια στον ώμο, κρατώντας το μπουκάλι με το άρωμα στο χέρι και κοιτάζοντας με λάγνο ύφος τον φακό, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία ακριβώς στη συνέχεια.

Από τις αρχές του 2012 είναι το πρόσωπο των αρωμάτων Balenciaga η Κρίστεν σε μια συνεργασία που ξεκίνησε λόγω της πολύ φιλικής της σχέσης που έχει με τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου, Νίκολας Γκεσκιέρ (Nicolas Ghesquiere).

Η καριέρα της Στιούαρτ όμως στον συγκεκριμένο χώρο φαίνεται ότι "ανθίζει" καθώς πρόσφατα χρήστηκε το νέο πρόσωπο του οίκου Chanel για την καμπάνια της κολεξιόν Métiers d'Art Paris-Dallas, η οποία θα φέρει την υπογραφή του Καρλ Λάνγκερφελντ (Karl Lagerfeld).

Ζ. Κ.