Το νέο τεκνό της Μαντόνα κολλητάρι με τον γιο της

08.01.2014
Ήρθε ήδη ο νέος έρωτας για τη βασίλισσα της ποπ και φαίνεται να έχει ήδη πάρει θέση και στην οικογένεια.

Πότε πρόλαβε να χωρίσει η Μαντόνα (Madonna), να βρει καινούριο αμόρε και να το πάει και διακοπές με τα παιδιά της, μόνο εκείνη το ξέρει.

Αν και, όπως φαίνεται, η 55χρονη σταρ δεν χρειάστηκε να ψάξει μακριά, αφού εύκολα αντικατέστησε τον 25χρονο χορευτή του μπαλέτου της, Μπραχίμ Ζαϊμπάτ (Brahim Zaibat), με τον οποίο είχε σχέση τα τελευταία 2 χρόνια, με τον έναν χρόνο μεγαλύτερό του –και επίσης χορευτή της- Τιμόρ Στίφενς (Timor Steffens). (ο κύριος στη φωτό ακριβώς από κάτω)

Η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από την πλευρά της Μαντόνα, ωστόσο πληροφορίες του δικτύου Radar θεωρούν το ρομάντζο αδιαμφισβήτητο.

Μάλιστα, ο νεαρός συνόδευσε τη διάσημη τραγουδίστρια στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι του Βαλεντίνο στο Γκστάαντ, ενώ ως λάτρης των σόσιαλ μίντια ο ίδιος, φανέρωσε μια ακόμη μυστική σχέση που έχει αναπτύξει μέσα στην οικογένεια της καλής του.

Η Μαντόνα βρέθηκε στην Ελβετία μαζί με τα παιδιά και την ομήγυρη της για σκι. Και μαντέψτε ποιος ήταν μαζί της και μάλιστα ανέβαζε συνέχεια φωτογραφίες του μαζί με τον υιό Ρόκο (Rocco) σε παιχνιδάκια στο χιόνι, όπως μπορείτε να δείτε και οι ίδιοι...

Σοβαρεύει το πράγμα φαίνεται. Και γρήγορα! Κατά τα άλλα, ο Τιμόρ φροντίζει να τροφοδοτεί Twitter και Instagram με δικές του πόζες. Ντυμένες και… ημίγυμνες. Για να έχουμε μια εικόνα του τι χαίρεται η Μαντόνα.

Και για να θυμηθούμε και τον πρώην, ας δούμε και τον πρώην Μπραχίμ με την Μαντόνα επί σκηνής...