Χαμός για Αλεξανδράκη: κατέληξαν σε τμήμα και... νοσοκομείο

07.01.2014
Ζημιές, μεγάλες ζημιές και πανικός έγιναν για τα μάτια της σέξι Δήμητρας Αλεξανδράκη, η οποία φέρεται να είναι η πρωταγωνίστρια ενός απίστευτου επεισοδίου.

Σύμφωνα με το dete, το απίστευτο επεισόδιο εκτυλίχθηκε σε νυχτερινό κέντρο των Καλαβρύτων, όπου πήγε να διασκεδάσει η Αλεξανδράκη με την παρέα της. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μία άλλη παρέα, αποτελούμενη από δέκα περίπου άτομα, μόλις είδε το μοντέλο, άρχισε τα πειράγματα! Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και κατέληξαν οι δύο παρέες... να πιαστούν στα χέρια!

Και όχι το επεισόδιο δε σταμάτησε εκεί. Έχει και συνέχεια. Οι πρωταγωνιστές άρχισαν ένα απίστευτο κυνηγητό με τα αυτοκίνητα τους, στους δρόμους των Καλαβρύτων. Το όχημα που επέβαινε η Αλεξανδράκη και οδηγούσε φίλος της από την Αθήνα, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο Καλαβρυτινών και έγινε ο κακός χαμός!

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και σύμφωνα με το δημοσίευμα, κάποια άτομα κατέληξαν στο Τμήμα της περιοχής, ενώ ένας από τους Καλαβρυτινούς χτύπησε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο.