Μπιγιονσέ: "Να γιατί δείχνω μπούτια-στήθια-ποπό"

03.01.2014
Πάνε περίπου δύο χρόνια από τότε που έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, την Μπλου Άιβι (Blue Ivy).

Ο λόγος για την Μπιγιονσέ που στα βίντεο προώθησης του νέου της άλμπουμ αποφάσισε να μας δείξει κάθε σπιθαμή του κορμιού της.

Κι αν νομίζεις πως η Μπιγιονσέ τσιτσιδώνεται χωρίς λόγο, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Έχει στόχο το κορίτσι που πέταξε τα ρούχα του αφού έχοντας χάσει 30 ολόκληρα κιλά μετά τη γέννηση της μικρής κορούλας της, η Μπιγιονσέ αποφάσισε πως πρέπει να δώσει παράδειγμα και στις υπόλοιπες μάνες (κουράγιο!)

Μιλώντας για την προετοιμασία του άλμπουμ της, η ποπ ντίβα παραδέχεται πως το ξεγύμνωμά της έγινε ενσυνείδητα.

''Ήμουν 88,5 κιλά όταν γέννησα και έχασα 30 κιλά. Δούλεψα απίστευτα και σκληρά για να αποκτήσω και πάλι το σώμα μου. Ήθελα να δείξω το σώμα μου. Ήθελα να δείξω πως μπορείς να κάνεις ένα παιδί και να δουλέψεις σκληρά και να αποκτήσεις και πάλι το κορμί σου πίσω.

Το στριπτίζ της Μπιγιονσέ μπορείς να το θαυμάσεις σε πολλά από τα νέα βίντεο για την προώθηση των τραγουδιών της, ειδικά δε στο κομμάτι ''Partition''.

Και συνεχίζει η Μπιγιονσέ τονίζοντας:

''Ξέρω πως πολλές γυναίκες νιώθουν αυτό που ένιωσα κι εγώ μετά τη γέννα. Κι όμως, μπορείς να κάνεις ένα παιδί αλλά και να διασκεδάζεις και να νιώθεις σέξι και να κάνεις όνειρα και να ζεις και για εσένα.

Δεν νιώθω ντροπή για την σεξουαλικότητά μου. Πιστεύω πως η σεξουαλικότητα είναι μια δύναμη που έχουμε''.

Εν το μεταξύ, πίσω από το βίντεο Partition κρύβεται η ιστορία της ντίβας με τον αντρούλη Τζέι Τζι. Που λες, η Μπιγιονσέ, το βράδυ που ο Τζέι Ζι της έκανε πρόταση γάμου, τον πήρε και πήγαν σε διάσημο στριπ κλαμπ -το Crazy Horse-όπου έβλεπε τα κορίτσια εκεί να πετάνε και τα ζήλεψε και θέλησε να κάνει το ίδιο κι εκείνη για τον καλό της.... μέσα πό τη νέα της δουλειά.