Η Ηλιάκη έβαλε στη θέση τους Λιάγκα, Ουγγαρέζο & Γεωργαντά

30.12.2013
Μπορεί να είμαστε σε περίοδο γιορτών και μέρες αγάπης, ωστόσο, φαίνεται ότι το πνεύμα των Χριστουγέννων δεν έχει μπει στην ελληνική σόουμπιζ αφού τα καρφιά πάνε κι έρχονται.

Η Μαρία Ηλιάκη έδωσε συνέντευξη στο 7 Μέρες TV κι απάντησε στα όχι και τόσο καλά σχόλια που είχαν κάνει για εκείνη ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κι ο Θέμης Γεωργαντάς.

«Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει για μένα, δε με αφορά. Και όπως έχω ξαναπεί δεν με αφορά να έχω καλές σχέσεις με όλους. Με λίγα λόγια θέλω αυτοί που με συμπαθούν, να με συμπαθούν για αυτό που είμαι. Ξέρω αν είμαι κακός άνθρωπος ή όχι και οι άνθρωποι, οι οποίοι είναι δίπλα μου επίσης ξέρουν τι είμαι, οπότε δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι για μένα.

Αν ξινός θεωρείται λοιπόν, κάποιος που λέει τη γνώμη του και δεν γλείφει από το πρωί έως το βράδυ κάποιον άλλον, τότε ναι, μπορεί να είμαι και ξινή. Εγώ πάντως πιστεύω πως είμαι πολύ γλυκός άνθρωπος».

Επίσης, βρήκε την ευκαιρία να απαντήσει και στο σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος είχε πει ότι για να βρει γκόμενο, θα πρέπει να βάλει νερό στο κρασί της.

«Νομίζω ότι υπάρχει ένα όριο για το κατά πόσο μπορεί να προσβάλεις ή να θίξεις κάποιον. Νομίζω ότι και η πλάκα έχει τα όρια της. Βέβαια, επειδή ακριβώς σχολιάζω κι εγώ άλλους, είμαι πιο ανεκτική στο τι μπορεί να πει κάποιος για μένα. Τώρα σε ότι αφορά τον Γιώργο Λιάγκα νομίζω ότι το σχόλιο που έκανε εκείνη την ημέρα ήταν λίγο άτοπο και άστοχο γιατί προφανώς δεν είχε δει τη συνέντευξη που είχα δώσει στον Νίκο. Η ερώτηση του ήταν γιατί ενώ, λες ότι το όνειρο σου είναι να κάνεις οικογένεια και παιδιά, δεν το έχεις κάνει μέχρι τώρα. Και η απάντηση μου ήταν γιατί θεωρώ ότι όλες μου οι επιλογές μέχρι τώρα ήταν λάθος. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να ψάξω», δήλωσε η παρουσιάστρια.

Ν.Ε.