Η σέξι Παπαδοπούλου αποκαλύπτει την καταγωγή της

12.12.2013
Είναι από τις πιο σέξι τραγουδίστριες της νέας γενιάς, διαθέτοντας με διαφορά τους καλύτερους κοιλιακούς που «κυκλοφορούν» στις πίστες.

Ο λόγος για την Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία για πρώτη φορά μιλάει για την καταγωγή της και το ρατσισμό που βίωσε στα παιδικά χρόνια εξαιτίας αυτής.

«Δεν κατάγομαι από πλούσια οικογένεια, ούτε υπήρξα καλομαθημένη. Τα παιδικά μου χρόνια ήταν δύσκολα πολύ. Ήμουν όμως, πάντα περήφανη γιατί οι γονείς μου δούλευαν σε δυο δουλειές για να τα βγάζουμε πέρα. Μπορεί να μη μου αφιέρωναν το χρόνο που ήθελα σαν παιδί, αλλά έμαθα μέσα από αυτό να πατάω κι εγώ στα πόδια μου και να είμαι ανεξάρτητη από πολύ μικρή.» δηλώνει στο περιοδικό ΕΓΩ!

Και συνεχίζει με τις δυσκολίες που πέρασε: «Υπήρχαν δυσκολίες που είχαν να κάνουν με την έλλειψη οικονομικής άνεσης. όπως το ότι αναγκαζόμουν να φοράω μεταχειρισμένα ρούχα, αλλά αυτές δεν με ενοχλούσαν καθόλου. Αυτό που με πλήγωνε ήταν ο ρατσισμός με τον οποίο με αντιμετώπιζαν στο σχολείο.

Είχε ως αφετηρία την εμφανή από τα ρούχα μου δυσχερή οικονομική μου θέση, αλλά και την καταγωγή μου. Επειδή εγώ γεννήθηκα στο Καζακστάν -από Έλληνες όμως γονείς- δεν μπορούσαν να καταλάβουν ότι δεν ήμουν ούτε Καζάκα, ούτε Ρωσίδα, απλά παιδί μεταναστών...» .