Κάνιε: Να γιατί η Κιμ είναι τα πάντα για μένα

25.09.2013
Ο διάσημος ράπερ είναι τρελά καψούρης με την καλή του –και μητέρα του παιδιού του- και δεν το κρύβει πια.

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) αρχίζει μόλις να επανέρχεται κοινωνικά, επαγγελματικά και… σωματικά μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού και ο καλός της, Κάνιε Γουεστ (Kanye West) εξηγεί γιατί τη λατρεύει.

"Μπορεί να με αγαπάει χωρίς να ζητά χρήματα και αυτό δεν είναι κάτι που έβρισκα εύκολα", παραδέχτηκε αποστομωτικά ο 36χρονος ράπερ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC Radio 1 και, όντως, κάπως έτσι θα είναι αν σκεφτεί κανείς ότι η περιουσία της 32χρονης ριάλιτι σταρ υπολογίζεται γύρω στα $40 εκατομμύρια.

"Μου έδωσε τα πάντα. Μου έδωσε μια οικογένεια. Μου έδωσε ένα σύστημα υποστήριξης", συνέχισε ο Γουεστ μιλώντας και την τριών μηνών κορούλα τους, Νορθ (North) ή Νόρι, όπως λέγεται ότι τη φωνάζουν χαϊδευτικά, την οποία και έχει εξασφαλίσει οικονομικά σε όλη της τη ζωή.

Ο Κάνιε και η Κιμ έχουν ζητήσει να πληρώνεται η κόρη τους για κάθε φορά που μια φωτογραφία της πωλείται, άρα μπορεί κανείς πολύ εύκολα να συμπεράνει κανείς ότι στα έξι της –λέμε τώρα- η Νόρι θα είναι εκατομμυριούχος.

Κατά τα άλλα, ο Γουεστ απέτισε φόρο τιμής στον Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) ο οποίος "άνοιξε τον δρόμο για τους μαύρους καλλιτέχνες στη μουσική".

"Δεν θα ήμουν ο Κάνιε Γουεστ αν δεν είχε υπάρξει ο Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος χρειάστηκε να παλέψει για να δει τα βίντεο κλιπ του να παίζονται στην τηλεόραση", δήλωσε συγκεκριμένα ο Κάνιε.

Ζ. Κ.