Η Γκουίνεθ Πάλτροου και ο εθισμός στο σεξ

25.09.2013
Με αφορμή την τελευταία της ταινία, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αγγίζει ένα πραγματικά πολύ λεπτό ζήτημα.

Στην ταινία "Thanks for Sharing" η Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) ενσαρκώνει τη Φοίβη, η οποία βγαίνει με τον Άνταμ, τον οποίο ερμηνεύει ο Μαρκ Ράφαλο (Mark Ruffalo).

Όλα καλά μέχρι εδώ μόνο που ο Άνταμ έχει ένα "θεματάκι". Είναι εθισμένος στο σεξ και από αυτό το σημείο και μετά αρχίζουν τα… όργανα!

Μιλώντας σχετικά στον ιστότοπο Refinery 29, η 40χρονη σταρ υποστήριξε ότι είναι "απίστευτα ανοιχτόμυαλη ως άνθρωπος και άρα αν γνώριζε από πριν την ιδιαιτερότητα δεν θα την άφηνε να λειτουργήσει ανασταλτικά ως προς τη σχέση την ίδια.

"Όμως δεν θα άντεχα να είμαι μία από αυτές τις συζύγους που δεν παίρνουν χαμπάρι τίποτα και ανακαλύπτουν την… Αμερική ύστερα από 20 χρόνια", συνέχισε η Πάλτροου ενώ σε ερώτηση σχετικά με το αν θα συγχωρούσε απιστία προσπάθησε να απαντήσει, αν και "όχι κατηγορηματικά γιατί δεν έχει βρεθεί σε τέτοια θέση".

"Θα ήθελα να πιστεύω ότι σε τέτοια περίπτωση είμαι έτοιμη να συγχωρήσω, αλλά περιμένω και να συγχωρηθώ", απάντησε η Γκουίνεθ, η οποία τα τελευταία 10 χρόνια είναι παντρεμένη με τον τραγουδιστή των Coldplay, Κρις Μάρτιν (Chris Martin), με τον οποίο έχουν και δύο παιδιά.
Ζ. Κ.