Διαζύγιο-"βόμβα": Χωρίζει η Βίκυ Καγιά;

11.06.2013
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η πληροφορία ότι η Βίκυ Καγιά παίρνει διαζύγιο μετά από 2,5 χρόνια γάμου με το Νίκο Κριθαριώτη.

Οι δυο τους είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, ουδέποτε είχαν κυκλοφορησει φήμες για κρίση στο γάμο τους, οπότε η πληροφορία για το τέλος αυτού ήταν ένα κάποιο σοκ. Όπως φαίνεται, η απόφαση να χωρίσουν ήταν κοινή, ενώ άτομα από το φιλικό τους περιβάλλον υποστηρίζουν πως οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις ήταν αυτές που δημιούργησαν την κρίση στη σχέση τους.

Το ζευγάρι μέχρι στιγμής τηρεί σιγή ιχθύος, ενώ το πρώην μοντέλο την Κυριακή (9/6) ανέβασε στο Instagram σέξι φωτογραφία της, όπου απολαμβάνει και με το παραπάνω τις βουτιές της στην πισίνα. Επίσης, στο Instagram έχει πολύ πολύ καιρό να ανεβάσει κοινή της φωτογραφία με τον Κριθαριώτη.

Πάντως, η Καγιά πριν ένα χρόνο είχε αναφερθεί στη σχέση με το σύζυγο της και στην κρίση που είχαν περάσει,.

«Έχει αλλάξει πάρα πολλά στάδια η σχέση μας. Περάσαμε σε μια φάση που ήμασταν συνέχεια μαζί, μετακομίσαμε στο ίδιο σπίτι. Στην αρχή δεν δούλεψε αλλά τα καταφέραμε μετά από 3 μήνες. Είμαστε ευλογημένοι. Την τελευταία στιγμή μας γυρνάει κάτι στο μυαλό, τα βρίσκουμε και όλα καλά! Ποιος δεν περνάει κρίση;» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ενώ πριν δύο μήνες είχε δηλώσει στο Πρωινό mou για την απόφαση τους να μην αποκτήσουν ακόμη παιδί.

«Δεν είναι ακόμα στα σχέδια μας, αλλά θα γίνει κάποια στιγμή. Έχουμε αποφασίσει με τον Νίκο ότι δεν είναι η στιγμή ακόμα. Νέοι άνθρωποι είμαστε. Θα γίνουν όλα στον χρόνο τους. Όλη η ζωή είναι μπροστά μας. Εμείς δεν είμαστε παραδοσιακοί, είμαστε αλλιώς».

Πηγή: Yupiii