"Κοινός θνητός" ο νέος έρωτας της Μπρίτνεϊ

20.02.2013
Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της, φαίνεται ότι η πριγκίπισσα της ποπ έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) και ο αρραβωνιαστικός της Τζέισον Τράγουικ (Jason Trawick) χώρισαν τον περασμένο μήνα ύστερα από διάφορα προβλήματα που αντιμετώπιζε η σχέση τους και δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν.

Τώρα πια, φήμες θέλουν την 31χρονη σταρ να έχει καινούριο ενδιαφέρον στη ζωή της και μάλιστα "πολύ φυσιολογικό".

Η Μπρίτνεϊ εντοπίστηκε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου σε τετ α τετ ραντεβουδάκι με έναν μυστηριώδη νεαρό άντρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Μέχρι σήμερα δηλαδή που η ταυτότητά του αποκαλύπτεται. Σχεδόν!

Πληροφορίες του δικτύου TMZ αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν άντρα 27 χρονών ονόματι Ντέιβιντ (David) που εργάζεται σε δικηγορικό γραφείο κάνοντας έρευνα. Δεν είναι ιδιαίτερα εύπορος, ούτε γνωστός, κατάγεται από την Ατλάντα και γνώρισε την Μπρίτνεϊ μέσω κοινών φίλων. "Ένας πολύ νορμάλ τύπος", είναι ο χαρακτηρισμός που τον ακολουθεί.

Επίσης λέγεται ότι ως δεινός παίκτης του γκολφ, ο Ντέιβιντ έχει αρχίσει να βάζει και τη διάσημη φίλη του στο παιχνίδι. Εξ ου και το μέρος που επέλεξαν για το ραντεβουδάκι της ανήμερα του αγίου των ερωτευμένων: το Σέργουντ Κάντρι Κλαμπ (Sherwood Country Club) στην Καλιφόρνια, στο οποίο δεν αποκλείεται η Σπίαρς να γίνει σύντομα μέλος.

Μετά το κλάμπ όπου κάθισαν για λίγο, οι δυο τους πήγαν σε ένα εστιατόριο σούσι, όπου έφαγαν σε λιγότερο από μισή ώρα και έφυγαν.

Σύμφωνα με το TMZ ο λογαριασμός ήταν $60 και ο Ντέιβιντ άφησε άλλα $13 πουρμπουάρ!

Αν όντως πρόκειται περί σχέσης, ραντεβού ή απλής φιλίας δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, όμως σύμφωνα με το δίκτυο, ο εκπρόσωπος της Μπρίτνεϊ "αποφεύγει" το θέμα διακριτικά.

Ζ. Κ.