Γιατί σβήνει όλα τα τατουάζ της η Ντρου Μπάριμορ;

18.02.2013
Το πάλαι ποτέ άτακτο παιδί του κινηματογράφου φαίνεται ότι αφήνει πίσω όλα τα "στραβά" του παρελθόντος για τη θρησκεία. Και τον έρωτα φυσικά!

Η Ντρου Μπάριμορ (Drew Barrymore) γέννησε την κορούλα της, Όλιβ (Olive) πριν από τέσσερις μήνες και από εκείνη τη στιγμή, η ίδια και ο σύζυγός της, Γουίλ Κόπελμαν (Will Copelman) πετούν στα ουράνια.

Μάλιστα έχει βρει σε τέτοιον βαθμό το "κάλεσμά" της η 37χρονη ηθοποιός που αποφάσισε να ασπαστεί την εβραϊκή πίστη του καλού της και να μεγαλώσουν μαζί την κορούλα τους με τις αρχές του ιουδαϊσμού.

Βέβαια, για να γίνει αυτό πρέπει να προηγηθούν μερικές ειδικές προετοιμασίες, μία εκ των οποίων κρύβει πολύ πόνο. Σωματικό.

Δημοσίευμα της εφημερίδας "The Sun" θέλει την Μπάριμορ έτοιμη να σβήσει τα έξι τατουάζ που έχει επάνω της, συμπεριλαμβανομένων και μιας πεταλούδας στο στομάχι καθώς και λουλουδιών στους γλουτούς, αφού η θρησκεία που θέλει να ασπαστεί απαγορεύει την οποιαδήποτε παραμόρφωση του σώματος. Και το να χτυπάς τατουάζ στο κορμάκι σου νοείται ως καθαρή παραμόρφωση.

"Η Ντρου μεγαλώνει και γίνεται ολοένα και πιο συντηρητική", μεταφέρει φίλος της ηθοποιού που φαίνεται να διανύει την πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής της.

Ζ. Κ.