Αμάντα Σέιφριντ: Μου αρέσουν τα... ρεμάλια

18.02.2013
Με εξομολογητική διάθεση μίλησε στην εφημερίδα "The Sun" η διάσημη ηθοποιός όσον αφορά στα προσωπικά της.

Η Αμάντα Σέιφριντ (Amanda Seyfried) πρωταγωνιστεί αυτό τον καιρό στην βιογραφική ταινία "Lovelace" όπου ενσαρκώνει τη θρυλική πορνοστάρ Λίντα Λόβλεϊς (Linda Lovelace) που έγινε διάσημη μέσα από τον ρόλο της στην ταινία "Το βαθύ λαρύγγι".

Με αυτή την αφορμή, μίλησε στη βρετανική εφημερίδα και μεταξύ άλλων παραδέχτηκε πως αντιλαμβάνεται ότι οι γυναίκες έλκονται από τους λάθος άντρες ουκ ολίγες φορές.

"Δυστυχώς υπάρχει κάτι γοητευτικό για κάποιον που είναι… προβληματικός, τόσο για μένα όσο και για πολλές γυναίκες με τις οποίες έχω μιλήσει. Η καλύτερη φίλη μου και εγώ νιώθουμε έλξη για ρεμάλια, μερικές φορές", παραδέχτηκε η 27χρονη ηθοποιός εξηγώντας ότι αυτοί οι άντρες είναι ενδιαφέροντες και μυστηριώδεις ενώ καλύπτουν την ανάγκη που έχουν οι γυναίκες για… κυνήγι.

"Δεν βγάζει νόημα, το ξέρω. Πρόκειται για μια περίεργη ψυχολογία. Όμως δυστυχώς έτσι λειτουργεί ο κόσμος όλος", συνέχισε η Αμάντα, η οποία είχε δεσμό με τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία "Μάμα Μία", Ντόμινικ Κούπερ (Dominic Cooper).

Ζ. Κ.