Θαύμα! Η Μπαρ Ραφαέλι περπατά στα νερά της Μυκόνου

27.08.2012
Μαγικές δυνάμεις φαίνεται ότι χαρίζει το Αιγαίο στο διάσημο μοντέλο! Και τις απολαμβάνει με το παραπάνω!


Στη Μύκονο βρέθηκε για λίγες μέρες η Μπαρ Ραφαέλι (Bar Rafaeli) συνδυάζοντας διακοπές με δουλειά καθώς πόζαρε για μια φωτογράφηση με μαγιό.

Κάτι ο κυκλαδίτικος αέρας, κάτι το κόνσεπτ της φωτογράφησης, η 27χρονη καλλονή από το Ισραήλ διασκέδασε ιδιαίτερα και το μοιράστηκε με τους φίλους της στο Twitter.

"Καλημέρα. Θα περπατήσω στο νερό σήμερα. Εσείς πώς είστε;", τιτίβισε παιχνιδιάρικα η Μπαρ ποστάροντας τρεις φωτογραφίες της κάτω από τον λαμπερό ήλιο της Μυκόνου.

Κατά τα άλλα, μπορεί η Ραφαέλι να είναι μια από τις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη, όμως στα ερωτικά της δεν φαίνεται να έχει μεγάλη τύχη καθώς μετά τον χωρισμό της από τον Λεονάρντο ντι Κάπριο (Leonardo DiCaprio) δεν μπορεί να σταυρώσει άντρα!

"Νομίζω ότι είμαι ακόμη μόνη κυρίως επειδή λόγω δουλειάς δεν βγαίνω συχνά, αλλά και εξαιτίας του ότι οι άντρες δεν με πλησιάζουν εύκολα. Μάλλον τους τρομάζω", είχε υποστηρίξει πρόσφατα η όμορφη Μπαρ αιτιολογώντας στο περιοδικό "Maxim" το ότι είναι ακόμη εργένισσα.

Παρεμπιπτόντως, ο τελευταίος άντρας που είχε "χρεωθεί" ως σύντροφος της Ραφαέλι ήταν ο χρυσός ολυμπιονίκης στο σνόουμπορντ, Σον Γουάιτ (Shaun White).

Ζωή Κίττα