Η Κιμ πετάει τα παπούτσια της στα σκουπίδια

27.08.2012
Μεγάλες αλλαγές έρχονται για τη διάσημη ριάλιτι σταρ και ξεκινούν από την… ντουλάπα της!


Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) "ξεφορτώθηκε" περίπου 100 ζευγάρια παπούτσια –και μάλιστα όλα διάσημων σχεδιαστών- αλλά όχι με μεγάλη χαρά.

Για να είμαστε ακριβείς, εκείνος που έκανε την… εκκαθάριση ήταν ο καλός της, ο οποίος φαίνεται ότι ανέλαβε ενεργό ρόλο στυλίστα και αποφάσισε να αλλάξει την εικόνα της αγαπημένης του.

Με αυτό στο μυαλό, λοιπόν, ο Κάνιε Γουεστ (Kanye West) λέγεται ότι άνοιξε την ντουλάπα της καλής του και χαρακτηρίζοντάς την… "γκέτο" αποφάσισε να ξεκινήσει την εκκαθάριση από τα υποδήματα!

Και για να μην το παρεξηγήσουμε το αγόρι, δεν πρόκειται να τα πετάξει στην κυριολεξία τα παπούτσια. Θα τα δώσει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, όπου θα ακολουθήσουν και τα άπειρα ρούχα που θεώρησε ότι δεν έχουν θέση στην ντουλάπα της αγαπημένης του –πολλά εκ των οποίων αξίζει να σημειωθεί είναι ακόμη με το… ταμπελάκι!

Όλα αυτά –και ακόμη περισσότερα- μεταδόθηκαν σε ένα επεισόδιο του σόου "Keeping Up With The Kardashians" όπου ο διάσημος ράπερ φαίνεται ότι ανέλαβε ήδη πρωταγωνιστικό ρόλο.

Και η στυλιστική επέμβαση δεν έμεινε μόνο στην εκκαθάριση, αφού στη συνέχεια του επεισοδίου, ο Κάνιε πήρε από το χέρι την Κιμ και την πήγε για ψώνια, όπου όχι μόνο της διάλεξε αυτά που δοκίμαζε, αλλά της έκανε και "καίριες" υποδείξεις!

"Αυτό σου ταιριάζει", "Έτσι είσαι πιο όμορφη", "Αυτό δεν σου πάει καθόλου, βγάλτο" και άλλα τέτοια ακούστηκαν μέχρι να καταλήξουμε σε ένα μαύρο φόρεμα που τον ενθουσίασε. "Έτσι! Τώρα είσαι υπέροχη. Η νέα Κιμ", καμάρωσε το δημιούργημά του ο Κάνιε και εμείς απλά περιμένουμε να δούμε τη συνέχεια στις υπόλοιπες εμφανίσεις της Καρντάσιαν.

Ζ. Κ.