Οι αδερφές Καρντάσιαν ξεγυμνώθηκαν...!

31.01.2012
Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τις αδερφές Καρντάσιαν να κάνουν πολλές, πάρα πολλές εμφανίσεις.

Αυτή τη φορά, η Κιμ, η Κόρτνεϊ και η Κλόε αποφάσισαν να μας δείξουν λίγο παραπάνω τις τροφαντές τους καμπύλες ποζάροντας τόπλες με σκοπό να προωθήσουν την συλλογή με τζιν παντελόνια και ρούχα που πωλείται στα καταστήματα ''Sears''.

Για τις Καρντάσιαν τον εγχείρημα είναι μεγάλο, καθώς μετά τα τζιν, θα επιστρέψουν με τη συλλογή μαγιό (την φωτογράφιση την κάνουν ήδη, αυτή τη στιγμή που γράφουμε!).

Φυσικά, πέραν του τόπλες, η Κιμ αποφάσισε να μας δείξει μέσω Twitter τη νέα πιο ανοιχτόχρωμη βαφή μαλλιών της.

Όλοι βέβαια αναρωτήθηκαν βλέποντας την επίμαχη φωτογραφία, γιατί έπρεπε να ποζάρει η 31χρονη Καρντάσιαν μόνο με το σουτιέν της – αργότερα εξήγησε πως επρόκειτο για κοραλί μαγιό από τη νέα συλλογή των Καρντάσιαν- αφού το θέμα υποτίθεται πως ήταν η νέα βαφή μαλλιών!

Πάντως, τέτοιες συμπεριφορές της Κιμ παρεξηγούνται από τους θαυμαστές της. Πρόσφατα και σύμφωνα με το δίκτυο ΤΜΖ, ένας άγνωστος άντρας εμφανίστηκε στο διαμέρισμα της Κιμ στο Μπέβερλι Χίλς μαζί με τις βαλίτσες του.

Η αστυνομία επενέβη άμεσα, αλλά ο άγνωστος άντρας επέμενε πως είχε επαγγελματικό ραντεβού με την Καρντάσιαν. Τελικά, ο αγνώστων στοιχείων τύπος απομακρύνθηκε και οδηγήθηκε στο αεροδρόμιο για να επιστρέψει σπίτι του.

Κ.Π