Όλγα Φαρμάκη: "Είμαι ακόμα σε σοκ"

07.12.2011
Η Όλγα Φαρμάκη δίνει την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον τραυματισμό της αδερφής της, στο MTV GREECE και αποκαλύπτει ότι βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση σοκ.

Η Όλγα Φαρμάκη δίνει την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον τραυματισμό της αδερφής της, την Τετάρτη στις 20.00 στον Γιώργο Σατσίδη και στο MTV GREECE. Η σέξι τηλεπερσόνα εμφανώς κλονισμένη από το ατυχές γεγονός ανοίγει την καρδιά της και σπάει τη σιωπή της.
Τι συνέβη ακριβώς εκείνο το βράδυ και πώς είναι η αδερφή της σήμερα;
Είναι πολύ δύσκολη χρονική περίοδος για εμένα, δεν μπορώ να το φέρνω στη μνήμη μου γιατί με επηρεάζει ακόμα... Η αδερφή μου είναι καλά, σε λίγο θα έρθει στο σπίτι, την αγαπώ πολύ, της έχω μεγαλη αδυναμία. Σε τέτοιες καταστάσεις τα συναισθήματα είναι ακόμα μπερδεμένα. Εγώ το ζω ακόμα, δεν έχουν ξεκαθαρίσει στο μυαλό μου όσα συνέβησαν, μόλις πάρω κάποιες αποφάσεις τότε μόνο θα μπορώ να μιλήσω. Όλα είναι ένα κουβάρι στο μυαλό μου. Πιστεύω πολύ στο Θεό, ίσως φανώ λίγο γραφική ή θρησκευόμενη, αλλά πιστεύω ότι ο Θεός μας βοήθησε και σώθηκε. Όσοι δεν πιστεύουν θα πρέπει να πιστέψουν. Ο κόσμος μου συμπαραστάθηκε από την πρώτη στιγμή και οι φίλοι και οι γνωστοί μας αλλά και άνθρωποι πιο μακρινοί μας συμπαραστάθηκαν πολύ και τους ευχαριστούμε πολύ, Θέλω να πω ότι μόλις βγει η Γωγώ με το καλό, θα τα πει εκείνη όλα, σκοπεύει δεν σκοπεύει να δώσει συνέντευξη, κάποια στιγμή θα μιλήσει δεν θα την αφήσουν σε ησυχία.
Τι άνθρωπος είναι η Γωγώ;
Από την οικογένειά μας έχουμε μάθει να ζούμε και με τα λίγα και να παλεύουμε μόνες μας, να πατάμε στα πόδια μας γερά και να παίρνουμε αυτό που θέλουμε. Η αδερφή μου είχε πάρει τις αποφάσεις της, θα έφευγε για τις Ηνωμένες Πολιτείες για να σπουδάσει κι ας μας έλειπε πολύ. Είναι μια γλύκα! Σαν αδερφές μοιάζουμε, όμως σαν χαρακτήρες μπορώ να πω ότι είμαστε σαν τη μέρα με τη νύχτα. Η αδερφή μου θα βγει σύντομα από το νοσοκομείο.... Αισθάνομαι πιο δυνατή τώρα απο ποτέ, η αλήθεια είναι ότι η ζωή έχει πολλές δυσκολίες! Μετα από αυτό που συνέβη ανακάλυψα ότι είχα δυνάμεις που δεν πίστευα ότι είχα.
Σκοπεύει να παντρευτεί; Πώς αντιδρά στο φλερτ;
Να σου πω ότι υπάρχει μία τεράστια παραφιλολογία για τα όσα έχουν ακουστεί για τον γάμο μου. Δεν παντρεύομαι λοιπόν παρότι ο γάμος είναι πολύ της μόδας για τα λαιφσταιλ περιοδικά.
Άλλοτε με φλερτάρουν και άλλοτε όχι. Οι άντρες πιστεύω ασχολούνται περισσότερο μαζί μου από ό,τι εγώ με τους άντρες. Ακούω πολύ έξυπνες ατάκες, κάποιοι είναι τόσο ευγενικοί , κάποιοι από την άλλη είναι τόσο περίεργοι. Αρκετές φορές έχω φανατικούς θαυμαστές και το παθαίνω και με κορίτσια -χωρίς να πάει το μυαλό σας στο κακό-, που από θαυμασμό κολλάνε μαζί μου. Μου είχαν πάρει μέχρι και το παπούτσι από το πόδι! Μου πήραν τη σαγιονάρα κι έφυγαν. Μου ζητούσαν να δώσω κάτι δικό μου και δεν είχα κάτι, πρότεινα να βγάλουμε μία φωτογραφία μαζί, αλλά δεν αρκούσε, έτσι ο φανατικός αυτός θαυμαστής όρμηξε στη σαγιονάρα μου και εγώ επέστρεψα σπίτι ξυπόλυτη.


Είμαι παρεξηγημένη αλλά σε αυτό βοήθησε και η καρέκλα του Θέμου!
Αν μπορούσα να έχω μία σχέση από το λύκειο, θα την είχα. Δεν μου αρέσει να εναλλάσσω συντρόφους και σχέσεις. Είμαι πολύ υπομονετικός άνθρωπος, αλλά υπάρχει μία λεπτή γραμμή που όταν την περάσεις, τότε δεν δίνω άλλη ευκαιρία.

Μπορεί να έχω συγχωρήσει τα απίστευτα, να έχω δώσει άπειρες ευκαιρίες, αλλά κάποια στιγμή μπορεί να τρελαθώ.Έχω κάνει 3 σχέσεις στη ζωή μου και είμαι μονογαμική..Δεν είμαι τόσο openmind για να πω ότι θα κάνω παιδί χωρίς γάμο, αν και ποτέ δεν λέω ποτέ. Πιστεύω ότι κάποιοι έχουν παρεξηγημένη ιδέα για μένα. Το "σέξι" δεν το επιδίωξα εγώ να βγει προς τα έξω. Βοήθησε και η καρέκλα του Θέμου!