Μίλα Γιόβοβιτς: η μαμά μου δούλευε καθαρίστρια

18.11.2011
Για την οικογένεια και τη μεγάλη σημασία που παίζει στη ζωή της μίλησε η 35χρονη νυν ηθοποιός, πρώην μοντέλο, προχωρώντας και σε μερικές απρόσμενες αποκαλύψεις.

Για την οικογένεια και τη μεγάλη σημασία που παίζει στη ζωή της μίλησε η 35χρονη νυν ηθοποιός, πρώην μοντέλο, προχωρώντας και σε μερικές απρόσμενες αποκαλύψεις.

Μιλώντας στο γερμανικό περιοδικό "In", για τον σύζυγό της, σκηνοθέτη Πολ Άντερσον (Paul WS Anderson) και την 4χρονη κόρη τους Έβερ Γκάμπο (Ever Gabo), η Μίλα Γιόβοβιτς (Milla Jovovich) ομολόγησε ότι η μητρότητα είναι ο πιο "ολοκληρωτικός" ρόλος της ζωής της.

"Ο Πολ και εγώ θέλαμε αμέσως να φτιάξουμε οικογένεια. Από τη στιγμή που γεννήθηκε η Έβερ Γκάμπο συνειδητοποίησα ότι η παλιά μου ζωή τελείωνε και ξεκινούσε μια νέα, τελείως διαφορετική", παραδέχτηκε η διάσημη χαζομαμά, συμπληρώνοντας επίσης ότι με την κόρη της δεν έχουν χωρίσει ούτε μια μέρα και για τον λόγο αυτό, εκείνη δεν νιώθει ποτέ μόνη.

Η εντυπωσιακή Μίλα συνέχισε λέγοντας ότι αυτό τον καιρό όλη της η ενέργεια στρέφεται στην καριέρα της χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο να το γυρίσει λίγο και στη μουσική.

"Γράφω τραγούδια από τότε που ήμουν 15 χρονών και το αγαπώ πολύ. Μου δίνει την ευκαιρία να εκφραστώ καλύτερα", υποστηρίζει καθώς θυμάται τη συμβουλή που της είχε δώσει ο πατέρα της. "Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να μη λες ψέματα στον εαυτό σου", της είχε πει…

Όμως η Μίλα έμαθε πολλά και από τη μητέρα της, Γκαλίνα (Galina), η οποία ήταν πάντα γενναιόδωρη και συμπονετική.

"Ήταν και θα είναι μεγάλο πρότυπο για μένα ενώ είναι και φανταστική γιαγιά για την Έβερ Γκάμπο", αποκαλύπτει η Μίλα και θυμάται πως από τότε που οι γονείς της χώρισαν –εκείνη ήταν 5 χρονών- η μαμά της ήταν εκείνη που τη φρόντιζε, όπως μπορούσε.

"Όταν δεν μας έφταναν τα χρήματα, δούλευε ακόμη και ως καθαρίστρια", αποκαλύπτει η Γιόβοβιτς περήφανη για τη δυναμική μαμά της "με τη μεγάλη καρδιά".

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε το τρέιλερ από την τελευταία ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί η Μίλα Γιόβοβιτς με τίτλο "Οι τρεις σωματοφύλακες".

Ζωή Κίττα