Ο γιος του Μάικλ Τζάκσον βγήκε στο... κλαρί

23.09.2011
Τα παιδιά του βασιλιά της ποπ που πέθανε πριν από δύο χρόνια μεγάλωσαν και άρχισαν να δίνουν δυναμικά το "παρών" σε διάφορους τομείς.

Τα παιδιά του βασιλιά της ποπ που πέθανε πριν από δύο χρόνια μεγάλωσαν και άρχισαν να δίνουν δυναμικά το "παρών" σε διάφορους τομείς.

Μετά τις φήμες που θέλουν τον Πρινς Μάικλ (Prince Michael), την Πάρις (Paris) και τον Μπλάνκετ (Blanket) να πρωταγωνιστούν σε νέο ριάλιτι, έφτασε ο καιρός για τον 14χρονο πρωτότοκο του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) όχι μόνο να είναι έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του, μόνος, αλλά να το κάνει κιόλας!

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή ο Πρινς έκανε το σόλο ντεμπούτο" του σε φιλανθρωπική δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε για το ίδρυμα "Tribute to Bambi" στο Βερολίνο, όπου προώθησε την δημοπρασία χειρόγραφης σύνθεσης της επιτυχίας "Bad" του διάσημου μπαμπά του. (Θυμηθείτε το τραγούδι στο βίντεο που ακολουθεί).

Τα έσοδα από την πώληση αυτής της παρτιτούρας όπως και δύο ακόμη ("Billie Jean" και "Smooth Criminal") πρόκειται να διατεθούν για τις ανάγκες ιδρυμάτων με παιδιά που έχουν ανάγκη, ένα θέμα για οποίο ο Τζάκο έτρεφε μια ιδιαίτερη ευαισθησία.

"Ο Πρινς Μάικλ Τζάκσον θα περπατήσει στο κόκκινο χαλί και θα παρουσιάσει τα χειρόγραφα στη σκηνή περιτριγυρισμένος από παιδιά", είχε αποκαλκύψει εκπρόσωπος της εκδήλωσης στο περιοδικό "People", νωρίτερα, όπερ και εγέννετο!

Ο Πρινς δεν ταξίδεψε μόνος, αλλά δεν συοδευόταν από άλλα μέλη της οικογένειας, ενημέρωνε επίσης ο εκπρόσωπος κάνοντας σαφές ότι οι σωματοφύλακες του Πρινς ήταν όπως πάντα, πανταχού παρόντες.

"Με ό,τι κάνω έχω σκοπό να συνεχίσω το έργο του πατέρα μου. Επίσης προσπαθώ να βοηθήσω και να αλλάξω πράγματα, όπως έκανε και εκείνος", δήλωσε περήφανα ο 14χρονος Πρινς Μάικλ μιλώντας στα 800 άτομα που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Η δημοπρασία που ξεκίνησε χθες θα ολοκληρωθεί στις 10 Νοεμβρίου.

Αφού το βάπτισμα του πυρρός ολοκληρώθηκε επιτυχώς, ο νεαρός Τζάκσον έδειξε ότι ανεξάρτητα από τη "γαλαζοαίματη" καταγωγή του, παραμένει ένα απλό παιδί.

"Μακάρι να μπορούσα να μείνω λίγο περισσότερο να δω τα αξιοθέατα, αλλά πρέπει να γυρίσω πίσω. Έχω σχολείο", αναστέναξε και αποχαιρέτησε τον κόσμο ευχαριστώντας για τη συμμετοχή στον σκοπό.

Κατά τα άλλα, τα παιδιά μεγαλώνουν με τη γιαγιά τους, Κάθριν Τζάκσον, η οποία πρόσφατα αποκάλυψε ότι η Πάρις ακόμη κοιμάται αγκαλιά με ένα τζάκετ του μπαμπά της!

Ζωή Κίττα