Ο Θεοφάνους πηγαίνει σε ψυχολόγο!

20.09.2011
Δεν υπάρχει περίπτωση ο Γιώργος Θεοφάνους να δώσει συνέντευξη κι αυτή να περάσει στο ντούκου. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης κι εκλεκτό μέλος της κριτικής επιτροπής του X Factor έχει το μοναδικό τρόπο να απασχολεί την επόμενη των συνεντεύξεων του.

Δεν υπάρχει περίπτωση ο Γιώργος Θεοφάνους να δώσει συνέντευξη κι αυτή να περάσει στο ντούκου. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης κι εκλεκτό μέλος της κριτικής επιτροπής του X Factor έχει το μοναδικό τρόπο να απασχολεί την επόμενη των συνεντεύξεων του. Αυτή τη φορά δεν τα έχωσε σε κάποιον, αλλά είπε να γίνει αποκαλυπτικός σε ο, τι αφορά εκείνον.

Έτσι, σε ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε, αποκάλυψε ότι πηγαίνει σε ψυχολόγο, ότι έπαιρνε ηρεμιστικά χάπια, ενώ κάθε χρόνο επισκέπτεται το Άγιο Όρος. «Έχω βρει κάποιον άνθρωπο, ο οποίος πραγματικά πιστεύω έχει ένα χάρισμα, να κάνουμε μια συνομιλία μια ώρα, μια φορά την εβδομάδα που βρισκόμαστε και να με κάνει να μπω σε κάποιον προβληματισμό και να σκεφτώ τα πράγματα λίγο πιο βαθιά" είπε χαρακτηριστικά για τον ψυχολόγο που επισκέπτεται.

Στο παρελθόν αποκάλυψε ότι έκανε διαλογισμό, γιόγκα και διάφορα άλλα εναλλακτικά, αλλά προκοπή δεν είδε και κατέφυγε στο Άγιο Όρος, όπου πραγματικά βρίσκει γαλήνη. «Τρεις μέρες το χρόνο πάω στο Άγιο Όρος , κλείνω το τηλέφωνό μου, πάω σε μια σκήτη πάρα πολύ ψηλά που μένουν τέσσερις γέροντες όπου κάθομαι χωρίς τηλέφωνο» είπε χαρακτηριστικά