Καραβάτου: «Θα πω πολλά για το Κους Κους»

20.09.2011
Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της περνάει τις τελευταίες μέρες η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία από την Πέμπτη κρατάει στην αγκαλιά την κορούλα της. Το μεσημέρι της Δευτέρας η γλυκιά παρουσιάστρια μετά του συζύγου

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της περνάει τις τελευταίες μέρες η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία από την Πέμπτη κρατάει στην αγκαλιά την κορούλα της. Το μεσημέρι της Δευτέρας η γλυκιά παρουσιάστρια μετά του συζύγου της Κρατερού Κατσούλη έφυγαν από το μαιευτήριο και μαζί με την κόρη τους αναχώρησαν για το σπίτι.

Έξω από το μαιευτήριο τούς περίμεναν τα τηλεοπτικά συνεργεία και μπορεί να περίμενε κανείς ότι η παρουσιάστρια θα απέφευεγε τις κάμερες (κυρίως μετά το «κόψιμο» του Κους Κους και το ντόρο που έχει δημιουργηθεί) ή θα απέφευγε να μιλήσει, εκείνη στάθηκε μπροστά τους, έριξε και δάκρυα συγκίνησης (εδώ έχει κλάψει για άλλα και για άλλους και θα έμενε ασυγκίνητη τώρα που έγινε μανούλα;) και κυρίως απάντησε με νόημα για το «κόψιμο» της και τον τρόπο που την αντιμετώπισε το κανάλι.

«Έχει ξεκινήσει μία καινούργια ζωή για εμένα» είπε και το δάκρυ έφευγε όσο κι αν ήθελε να το συγκρατήσει. Όσο για το Κους Κους; «Θα μιλήσουμε γι αυτό. Θα μιλήσω εγώ γιατί με αφορά κι έχω άποψη επί του θέματος. Θα γίνει σύντομα, όχι τώρα. Έχω πολλά να πω» είπε με νόημα και μαζί με τον Κρατερό, που κρατούσε στην αγκαλιά την κόρη τους, έφυγαν για το σπίτι.