Η γυναίκα του Άρνι έβαλε μπρος το διαζύγιο

04.07.2011
Τέρμα τα ψέματα για τον "μπερμπάντη", όπως προέκυψε, πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνια. Ο 25 ετών γάμος του οδεύει και τυπικά προς την –άδοξη- λήξη του…


Τέρμα τα ψέματα για τον "μπερμπάντη", όπως προέκυψε, πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνια. Ο 25 ετών γάμος του οδεύει και τυπικά προς την –άδοξη- λήξη του…

Όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Time" η Μαρία Σράιβερ (Maria Shriver) κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στο Ανώτατο δικαστήριο του Λος Άντζελες την Παρασκευή. Ως λόγος δίδεται το τυπικό "αγεφύρωτες διαφορές" ενώ με την αίτηση, η Σράιβερ διεκδικεί την επιμέλεια των δύο ανήλικων γιων τους, του 17χρονου Πάτρικ (Patrick) και του 13χρονου Κρίστοφερ (Christopher). Το ζευγάρι έχει ακόμη δύο μεγαλύτερες κόρες, την 21χρονη Κάθριν (Katherine) και τη 19χρονη Κριστίνα (Christina).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η απατημένη σύζυγος, γόνος της οικογένειας Κένεντι, ζητά διατροφή από τον Άρνι, ενώ απαιτεί να πληρώσει εκείνος τις αμοιβές των δικηγόρων.

Δεν είναι γνωστό αν το ζευγάρι είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο όταν παντρεύτηκε το 1986, ωστόσο οι πληροφορίες θέλουν κάτι τέτοιο να μην ισχύει, οπότε και το μοίρασμα της περιουσίας τους να γίνει ακριβώς στη μέση.

Θυμίζουμε ότι η απόφαση της Σράιβερ να ζητήσει διαζύγιο έρχεται δύο μήνες μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε όταν έγινε γνωστό ότι το –έφηβο σήμερα- παιδί της πρώην οικονόμου της οικογένειας είναι καρπός της εξωσυζυγικής της σχέσης με τον Άρνι.

Η Μίλντρεντ Μπαένα (Mildred Baena) δεν είχε μιλήσει σε κανέναν για αυτό μέχρι πρόσφατα όταν και απολύθηκε από την επί 20ετία θέση της.

Ζωή Κίττα