Παντρεύτηκε και η Κέιτ Μος

02.07.2011
Ημέρα γάμων η σημερινή. Έτσι, μετά τον πρίγκιπα Αλβέρτο (prince Albert) και τη Σαρλίν (Charline) του στο Μονακό, ήταν η σειρά του 37χρονου τοπ μόντελ να παντρευτεί τον αγαπημένο της σε μια γραφική εκκλησία στη βρετανική εξοχή.


Ημέρα γάμων η σημερινή. Έτσι, μετά τον πρίγκιπα Αλβέρτο (prince Albert) και τη Σαρλίν (Charline) του στο Μονακό, ήταν η σειρά του 37χρονου τοπ μόντελ να παντρευτεί τον αγαπημένο της σε μια γραφική εκκλησία στη βρετανική εξοχή.

Η Κέιτ Μος (Kate Moss) έγινε επίσημα κυρία Τζέιμι Χινς (Jamie Hince) φορώντας ένα βίντατζ νυφικό με την υπογραφή του καλού της φίλου Τζον Γκαλιάνο (John Galliano) και με 15 παρανυμφάκια στο πλάι της, μεταξύ των οποίων και η 8χρονη κόρη της, Λίλα Γκρέις (Lila Grace).

Αδύνατη, όπως πάντα, η Κέιτ έλαμπε στην κυριολεξία μέσα στην κρεμλ ρομαντική δημιουργία του διάσημου σχεδιαστή, ο οποίος αυτό τον καιρό βρίσκεται στα δικαστήρια αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για αντισημιτική συμπεριφορά.

Σεμνή και απίστευτα χαμογελαστή η νύφη δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της στο πλευρό του μουσικού αγαπημένου της.

Τα μαλλιά της ήταν ανάλαφρα πιασμένα και χτενισμένα από τον Σαμ ΜακΝάιτ (Sam McKnight Sam McKnight) και όχι τον Τζέιμς Μπράουν (James Brown), όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά.

Όσο για το μακιγιάζ, η νυφούλα «πρόδωσε» το αγαπημένο βάψιμο «γάτας» στα μάτια και προτίμησε κάτι σε πιο φυσικό για τη μεγάλη μέρα της, με τη φροντίδα της Σάρλοτ Τίλμπουρι (Charlotte Tilbury).

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Μανόλο Μπλάνικ (Manolo Blahnik) σχεδίασε ειδικά για τη Μος τα παπούτσια που φορούσε με τη σόλα σε «μπλε χρώμα», έτσι ώστε να έχει να βρει μόνο κάτι «καινούριο» και κάτι «δανεικό» και να τιμήσει την παράδοση…

Από την άλλη μεριά ο γαμπρός επέλεξε ένα κοστούμι σε ανοιχτό μπλε χρώμα που σχεδίασε ο Στέφανο Πιλάτι (Stefano Pilati) για τον Yves Saint Laurent, ενώ έδωσε στο όλο σύνολο ένα ροκ στοιχείο με τα γυαλιά ηλίου που επέλεξε να φορά διαρκώς.

Αφού το ζευγάρι πόζαρε για τους φωτογράφους, μπήκε σε μια Ρολς Ρόις που τους περίμενε και πήγε προς το 2 εκατομμυρίων λιρών σπίτι της Μος όπου θα δινόταν η πρώτη –από τις τρεις- δεξιώσεις που έχουν προγραμματιστεί για τις επόμενες μέρες.

Η Κέιτ αναμένεται να φορέσει ένα μεταξωτό σιφόν φόρεμα της Στέλα ΜακΚάρτνεϊ (Stella McCartney) για τον πρώτο χορό ενώ αμέσως μετά λέγεται ότι θα φορέσει ένα μίνι φορεματάκι για το πάρτι και ένα κοστούμι της ΜακΚάρτνεϊ για τον αποχαιρετισμό κα το ταξίδι.

Στη μεγάλη μέρα της Κέιτ, δίπλα της βρέθηκαν η Ναόμι Κάμπελ (Naomi Campbell) –φορώντας Givenchy Haute Couture by Riccardo Tisci, ο Μπράιαν Φέρι (Bryan Ferry) με κοστούμι Gucci, η Κέλι Όσμπουρν (Kelly Osbourne), η οποία μάλιστα δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της, η Τζέιντ Τζάγκερ (Jade Jagger) και άλλοι πολλοί. Να ζήσουν και καλούς απογόνους…

Ζωή Κίττα