Ουγγαρέζος: Ερωτευμένος με την Κρυσταλλία των Otherview!

01.07.2011
Κοίτα πότε μαθαίνουμε ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι again ερωτευμένος. Τώρα, που τελείωσε το «Πρωινό mou» και δεν θα έχουμε τον Γιώργο Λιάγκα να κάνει τα καψόνια του στον ερωτοχτυπημένο φίλο και συνεργάτη

Κοίτα πότε μαθαίνουμε ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι again ερωτευμένος. Τώρα, που τελείωσε το «Πρωινό mou» και δεν θα έχουμε τον Γιώργο Λιάγκα να κάνει τα καψόνια του στον ερωτοχτυπημένο φίλο και συνεργάτη του. Ω ναι. Ο Ουγγαρέζος εδώ και λίγο καιρό έχει σχέση με την Κρυσταλλία των Otherview.

Ναι, ναι την… φουξιομαλλούσα όμορφη αοιδό. Όπως ακούσαμε στο Super Star, οι δυο τους είναι μαζί εδώ κι ενάμιση μήνα και όχι η σχέση τους δεν προβλέπεται να είναι απλά του… καλοκαιριού. Ως φαίνεται διαθέτει έρωτα και… βάθος και όσοι τους ζουν από κοντά προβλέπουν να κρατά για καιρό. Άσε, που η Λαμπίρη είχε δικές της πληροφορίες που έλεγαν ότι το νεόκοπο ζεύγος εθεάθη σε πολυκατάστημα μα είδη σπιτιού.

Βρε λες; Κοίτα, πάντως, κάτι εκπλήξεις που σου επιφυλάσσει ο έρως. Και μάλιστα μας της «κοπάνησε» τελευταία και μαζεμένες. Μία ακούμε για Γιάννη Λάτσιο με Sunny Μπαλτζή και τώρα για Ουγγαρέζο με Κρυσταλλία. Τι να πεις…. Α. Την εβδομάδα πριν μας αποχαιρετήσει το «Πρωινό mou», οι Otherview ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή. Αλλά δυστυχώς είχαμε άγνοια και δεν δώσαμε σημασία. Γιατί, αλλίως πού να μας πάει το μυαλό ότι το… φουξιομάλλικο κορίτσι είναι in love με Ουγγαρέζο!