Νομικού - Χολίδης: Μπλεξίματα με την αστυνομία!

04.07.2011
Ένα πάρτι είπε να κάνει το νεόκοπο και σφόδρα ερωτευμένο ζεύγος, Δούκισσα Νομικού και Χρήστος Χολίδης και φευ τους βγήκε ξινό. Μπλεξίματα με την αστυνομία είχαν και τα ερωτευμένα είδαν τη διάθεση

Ένα πάρτι είπε να κάνει το νεόκοπο και σφόδρα ερωτευμένο ζεύγος, Δούκισσα Νομικού και Χρήστος Χολίδης και φευ τους βγήκε ξινό. Μπλεξίματα με την αστυνομία είχαν και τα ερωτευμένα είδαν τη διάθεση και το κέφι τους να χαλάει από τη μία στιγμή στην άλλη. Κι ας είναι καλά ένας γείτονας του Χολίδη, γιατί ναι πάντα θα υπάρχει ένας γείτονας που θα σου τη σπάει μονίμως….

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, πριν λίγες μέρες είχε γενέθλια η αδελφή του αοιδού και η Δούκισσα σκέφτηκε να της κάνουν ένα πάρτι έκπληξη στο σπίτι του Χόλιδη που τους τελευταίους μήνες στεγάζει και τον έρωτά τους. Μάλιστα, η Νομικού ανέλαβε να διοργανώσει και το πάρτι κι έτσι απευθύνθηκε σε εταιρία κέτερινγκ για το μπουφέ και σε εταιρία διοργάνωσης πάρτι για το στολισμό και τις εκπλήξεις.

Μία από αυτές ήταν ένα τεράστιο δίχτυ με μπαλόνια πάνω στην πισίνα, που θα άνοιγε και θα έβγαιναν αυτά μόλις θα έλεγαν το… surprise. Αλλά το surprise το μεγάλο ήρθε για το ζεύγος όταν ο γείτονας από πάνω είδε το δίχτυ και κάλεσε την αστυνομία για να το βγάλουν. Έκπληκτος ο αοιδός είδε τους ένστολους, οι οποίοι του έκαναν τις απαραίτητες συστάσεις και προς μεγάλη απογοήτευση της Δούκισσας, αναγκάστηκαν να βγάλουν το δίχτυ. Γενικά, όπως διαβάσαμε, το πάρτι αν και ήτο πετυχημένο και η αδελφή Χολίδη κατενθουσιάστηκε, έλαβε τέλος σχετικά νωρίς. Γιατί βλέπεις ο γείτονας… καραδοκούσε.