Υπονοούμενα Γερμανού για νέο έρωτα;

02.06.2011
«Θέλει η Ναταλία να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει;» Μάλλον κάτι τέτοιο συμβαίνει στην περίπτωση της Ναταλίας Γερμανού, η οποία θέλει κάτι να μας πει, που το φέρνει από εδώ, το φέρνει από εκεί, αλλά ευθέως δεν μας το λέει... «Είμαι in love».

«Θέλει η Ναταλία να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει;» Μάλλον κάτι τέτοιο συμβαίνει στην περίπτωση της Ναταλίας Γερμανού, η οποία θέλει κάτι να μας πει, που το φέρνει από εδώ, το φέρνει από εκεί, αλλά ευθέως δεν μας το λέει... «Είμαι in love». Οι φήμες την θέλουν ζευγάρι με τον Μάριο Αθανασίου κι εκείνη σφυρίζει τάχα μου αδιάφορα, αφού αφήνει υπονοούμενα για τα ωραία που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στη ζωή της.

Τελευταίο «χτύπημα» της Ναταλίας ήτο στη στήλη της σε εβδομαδιαίο περιοδικό. Γράφει λοιπόν ότι πήγε σινεμά με τον φίλο της να δουν ένα θρίλερ, αν κι εκείνου δεν του αρέσουν καθόλου αυτού του είδους οι ταινίες. Μετά το σινεμά πήγαν για δύο μπυρίτσες κι αφού εκείνος την έβρισε επί είκοσι λεπτά για την ταινία που τον έβαλε να δει, πήγε σπίτι του για νάνι.

Και θα αναρωτηθείς εσύ: που είναι το υπονοούμενο περί νέου έρωτα;

«Καταρχήν, έκανα αγώνα για να ψήσω τον φίλο μου να πάμε να δούμε την παγιδευμένη ψυχή, γιατί είναι θρίλερ» γράφει χαρακτηριστικά στη στήλη της. Κι όταν λέει «τον φίλο μου» τι εννοεί; Οεο;