Η Μακρυπούλια παραδέχεται πως είναι καψούρα

01.03.2011
Η σχέση που μας έχει βασανίσει – με την καλή έννοια πάντα- τελευταία όσο καμία άλλη είναι βέβαια αυτή της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Η σχέση που μας έχει βασανίσει – με την καλή έννοια πάντα- τελευταία όσο καμία άλλη είναι βέβαια αυτή της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Το κορτίσι αφού το έχουν πάρει από πίσω οι ρεπορτέρ και οι παπαράτσι και δε μπορεί να ανασάνει έφτασε στο αμήν και όπως είδαμε σε ρεπορτάζ του Star και μίλησε για τη σχέση της με τον Μιχάλη και εξήγησε γιατί δημοσιοποίησε τώρα αυτό το δεσμό : "Δεν το έκανα σε κάποια άλλη φάση της ζωής μου γιατί χρειαζόμουν λίγο χρόνο για να το κάνω. Φαντάζομαι ότι κάτι τέτοιο είναι απόλυτα κατανοητό γιατί όλοι έχετε περάσει από μια σχέση. Δεύτερον είναι δώρον άδωρον να κρύβεις τον σύντροφό σου από την στιγμή που έχεις αποφασίσει να είσαι μαζί του. Θα ήταν ανόητο δηλαδή να κάνουμε μια κοινή έξοδο, να βγούμε μαζί να μας ρωτήσουν εάν είμαστε μαζί και να πούμε όχι", δήλωσε για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Όσο για το πώς το είδε που ο Μιχάλης έτρεξε να πει σε όσους ξέρει και σε όσους δεν ξέρει ότι τα έχει με το Ζετάκι: "Εγώ προσωπικά το βρήκα πολύ ωραίο αυτό που έκανε", είπε και συνέχισε το παραλήρημα, "είμαι πολύ καλά και πολύ ερωτευμένη". Εμ ναι χρυσή μου έτσι που την έχεις δαγκώσει τη λαμαρίνα ότι και να έλεγε ωραίο θα το έβρισκες.

Θα μπορούσαμε κάλλιστα να αφιερώσουμε στην ερωτευμένη Ζέτα- αλά ερωτευμένη Τζέιν- το "σ’ αγαπάω στο φωνάζω" αφού δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος και το πιο απόμακρο μέρος της Ελλάδας που πλέον να μην έχει καταλάβει ότι αυτά τα δύο παιδιά είναι ερωτευμένα!

Ελένη Αναστασάκη