Νυφούλα με την κοιλιά στο στόμα θα ντυθεί η Πόρτμαν!

28.12.2010
Διπλή χαρά έχει η αμερικανίδα ηθοποιός Νάταλι Πόρτμαν (Natalie Portman) που και νυφούλα θα ντυθεί λίαν συντόμως και θα φέρει και το πρώτο της παιδί στον κόσμο!

Διπλή χαρά έχει η αμερικανίδα ηθοποιός Νάταλι Πόρτμαν (Natalie Portman) που και νυφούλα θα ντυθεί λίαν συντόμως και θα φέρει και το πρώτο της παιδί στον κόσμο!

Η 29χρονη ηθοποιός ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον χορογράφο της ταινίας "Black Swan" και χορευτή του μπαλέτου Μπανζαμέν Μιλπιέ (Benjamin Millepied)!

Ο εκπρόσωπος της βραβευμένης ηθοποιού επιβεβαίωσε χθες αργά το βράδυ πως το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε και σκοπεύει να παντρευτεί σύντομα, ενώ το περιοδικό "People" ήταν εκείνο που ανακοίνωσε πρώτο το χαρμόσυνο νέο της εγκυμοσύνης.

Η 29χρονη Πόρτμαν και ο χορευτής της καρδιάς της γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας "Black Swan", το ψυχολογικό θρίλερ του Ντάρεν Αρονόφσκι (Darren Aronofsky), στο οποίο και πρωταγωνιστεί η εγκυμονούσα Νάταλι! Στην εν λόγω κινηματογραφική παραγωγή η Πόρτμαν υποδύεται μια χορεύτρια του κλασικού μπαλέτου και έχει ήδη κερδίσει μια υποψηφιότητα για τα βραβεία "Χρυσών Σφαιρών"! Ο 33χρονος αρραβωνιαστικός της 29χρονης ηθοποιού, κάνει ένα μικρό πέρασμα από την ταινία και ήταν εκείνος που μύησε την Νάταλι στο μπαλέτο.

Ο γαμπρός, είναι γεννημένος το 1977 με καταγωγή από την γαλλική πόλη Μπορντό και είναι καταξιωμένος χορογράφος σε παγκόσμια κλίμακα.

Και μην ανησυχείτε νομίζοντας πως θα χάσουμε την Πόρτμαν από τις οθόνες μας λόγω εγκυμοσύνης. Σε λίγο καιρό θα βγει στη μεγάλη οθόνη στη ρομαντική κομεντί "No Strings Attached" με συμπρωταγωνιστή της τον Άστον Κούτσερ (δες και το χιουμοριστικό τρέιλερ της ταινίας στο βίντεο που ακολουθεί) ενώ η Πόρτμαν πρωταγωνιστεί και στη μεσαιωνική παρωδία "Your Highness".

Η εν λόγω ταινία είχε προκαλέσει πικάντικα σχόλια εξαιτίας της εμφάνισης της Πόρτμαν με προκλητικό εσώρουχο που άφηνε ακάλυπτα τα οπίσθια της!

Κατερίνα Π.