Φιλήμων

23.12.2002
Το όνομά του είναι γνωστό σε όλες τις γυναίκες που λατρεύουν την υψηλή αισθητική και την κομψότητα, ενώ εδώ και χρόνια αποτελεί έναν από τους πλέον πετυχημένους αντιπροσώπους της ελληνικής υψηλής ραπτικής.
Το όνομά του είναι γνωστό σε όλες τις γυναίκες που λατρεύουν την υψηλή αισθητική και την κομψότητα, ενώ εδώ και χρόνια αποτελεί έναν από τους πλέον πετυχημένους αντιπροσώπους της ελληνικής υψηλής ραπτικής. Το 1972, έγινε γνωστός στο διεθνές τζετ-σετ με την παρουσίαση της συλλογής του δίπλα στα μοντέλα των Yves saint Laurent και Mary Quant, ενώ μεταξύ των φανατικών θαυμαστριών του συμπεριλαμβάνονται σταρ του διεθνούς και του ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου. Ο λόγος για τον Φιλήμων, που σχεδιάζει μοναδικά έργα τέχνης.
Ο Φιλήμων ήταν επίσης ο πρώτος σχεδιαστής στη χώρα μας που αντικατέστησε στις επιδείξεις του τα μοντέλα με γνωστά ονόματα της αθηναϊκής κοινωνίας, οι οποίες δέχθηκαν να παρουσιάσουν δημιουργίες του για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Με έντονο το ρομαντικό στοιχείο, οι δημιουργίες του συνδυάζουν την ποιότητα με τη θηλυκότητα, τις υπέροχες γραμμές με τα πολύτιμα υλικά. Κρεπ, σατέν, δαντέλες, μουσελίνες φλερτάρουν με το μαύρο, το λευκό και κόκκινο χρώμα και αποθεώνουν τη γυναικεία κομψότητα.

ΦΙΛΗΜΩΝ Haute Couture
Λυκαβηττού 17, 3ος όροφος
Τηλ: 210-3635958

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ