Rihanna: Τι μας δίδαξε το στυλ μητρότητας της

16.03.2022
Rihanna: Τι μας δίδαξε το στυλ μητρότητας της
Η τραγουδίστρια είναι το καλύτερο παράδειγμα του να αγκαλιάζει κανείς το προσωπικό του στυλ

Το 2014, η Rihanna παρέλαβε το βραβείο Style Icon στα CFDA φορώντας ένα εντελώς διάφανο φόρεμα με επικάλυψη Swarovski που γρήγορα έγινε μια από τις πιο πολυσυζητημένες στιγμές στο κόκκινο χαλί και είχε τεράστιο αντίκτυπο. Η τραγουδίστρια, που φημίζεται για το τολμηρό και ριψοκίνδυνο στυλ της, συνεχίζει να σπάει τους κανόνες, αυτή τη φορά με τις εμφανίσεις της όντας έγκυος, να καταρρίπτει τα στερεότυπα και να αμφισβητεί αυτό που περιμένει ο κόσμος να φορέσει μια έγκυος γυναίκα.

Όλες οι celebrities που εντοπίστηκαν στην Εβδομάδα μόδας του Παρισιού

Πρόσφατα, η Rihanna έφτασε στην πρώτη σειρά στο show του Dior κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι, φορώντας ίσως την πιο τολμηρή εμφάνιση μητρότητας διασημοτήτων που έχουμε δει ποτέ. Αγκαλιάζοντας το σώμα της που αλλάζει με τον πιο δυναμωτικό τρόπο, η Rihanna φόρεσε ένα εντελώς διάφανο δαντελωτό νεγκιζέ, αποκαλύπτοντας το σουτιέν και το στρινγκ από κάτω, με τη φουσκωτή κοιλιά της να εμφανίζεται πλήρως.

Τον ένα μήνα περίπου από τότε που η Rihanna αποκάλυψε για πρώτη φορά την εγκυμοσύνη της, η τραγουδίστρια προτιμά να ντύνεται με αυτόν τον τρόπο, φορώντας διαφανή και εφαρμοστά σύνολα που αρνούνται να κρύψουν το σώμα της. Αν και αυτό ίσως δεν πρέπει να θεωρείται ιδιαίτερα πρωτοποριακό το 2022, και σίγουρα δεν είναι η μόνη σταρ που αποφεύγει την παραδοσιακή μόδα της μητρότητας τα τελευταία χρόνια, η δέσμευσή της να δείξει στον κόσμο το σώμα της που αλλάζει και να αγκαλιάσει τη σεξουαλικότητά της ενώ είναι έγκυος είναι σίγουρα κάτι που αξίζει να γιορταστεί. Φυσικά δεν θα ήθελε κάθε γυναίκα να υιοθετήσει το συγκεκριμένο στυλ, ιδιαίτερα αν πηγαίνει στο γραφείο ή βγαίνει στα μαγαζιά, αλλά αυτό που αποδεικνύει η τραγουδίστρια είναι ότι το να είσαι έγκυος δεν σημαίνει ότι χρειάζεσαι να αλλάξεις ποιος είσαι ή πώς ντύνεσαι.