Θα γίνεις νονά φέτος το καλοκαίρι; Αυτά είναι τα καλύτερα στυλιστικά tips

15.05.2021
Θα γίνεις νονά φέτος το καλοκαίρι; Αυτά είναι τα καλύτερα στυλιστικά tips
Τα μυστικά για άνεση και κομψότητα

Με το ξεκίνημα του καλοκαιριού και τα μέτρα κατά του Covid-19 να χαλαρώνουν, ξεκινά η επιστροφή μας στην κανονικότητα και αυτό φέρνει μαζί και πάλι προσκλήσεις όχι μόνο σε εξόδους και εκδρομές, αλλά και σε βαφτίσεις και γάμους. Εάν φέτος βέβαια ανήκεις στην κατηγορία όσων θα καλέσουν φίλους και συγγενείς σε κάποιο τέτοιο μυστήριο, τότε οι παρακάτω στιλιστικές συμβουλές θα σου φανούν αρκετά χρήσιμες.

10 προτάσεις για στυλάτα ανοιξιάτικα σύνολα για την επόμενη έξοδο σου

Παρακάτω θα βρεις τα καλύτερα styling tips αν πρόκειται να γίνεις νονά φέτος το καλοκαίρι:

Έξυπνη επιλογή χρωμάτων
Σε ό,τι αφορά τα χρώματα, καλό είναι να αποφύγεις αποχρώσεις όπως το λευκό ή το μπεζ, καθώς είναι πολύ πιθανό να λερωθείς και να προτιμήσεις χρώματα όπως το κόκκινο, το μπλε ή το πράσινο, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον τόνο της επιδερμίδας σου. Οι παστέλ αποχρώσεις είναι επίσης μια ασφαλής επιλογή που για την περίοδο του καλοκαιριού, ενώ εάν θέλεις να θυμάσαι για καιρό το σύνολο σου, τότε μπορείς να προτιμήσεις και τα εμπριμέ.

Άνετα παπούτσια
Όσο κι αν "λιγουρεύεσαι" εκείνο το ζευγάρι δωδεκάποντα, καλό είναι να επιλέξεις ένα παπούτσι που εκτός από κομψό, είναι πρακτικό και σταθερό.

Κράτησε το κομψό
Λόγω περίστασης, είναι σημαντικό να προσέξεις το μήκος του φορέματος ή της φούστας και το ντεκολτέ του ρούχου σου. Η βάφτιση είναι ένα πνευματικό μυστήριο και θα πρέπει να ακολουθήσεις κάποιους κανόνες τόσο λόγω σεβασμού αλλά και για αποφυγή ατυχημάτων.

Πώς να φορέσεις το λευκό παντελόνι

Μερικές καλές προτάσεις
Τα φορέματα αποτελούν πάντα μια ασφαλή και κομψή επιλογή. Προτίμησε ένα φόρεμα σε midi ή maxi μήκος που θα σε κάνει να νιώθεις άνετα. Μπορείς επίσης να επιλέξεις μια φούστα σε midi ή maxi μήκος ή μια ολόσωμη φόρμα.