Τι να φορέσεις όταν οι θερμοκρασίες είναι υψηλές

06.07.2020
Τι να φορέσεις όταν οι θερμοκρασίες είναι υψηλές
Μην αφήσεις τη ζέστη να νικήσει το προσωπικό σου στυλ

Καλοκαίρι σημαίνει υψηλές θερμοκρασίες, δυσφορία στην πόλη και αναζήτηση για οτιδήποτε μπορεί να μας ανακουφίσει και να μας δροσίσει. Αυτό δε σημαίνει όμως απαραίτητα πως θα πρέπει να φορέσεις ό,τι βρεις μπροστά σου θυσιάζοντας το προσωπικό σου στυλ.

Δες και αυτό: Είσαι καλεσμένη σε γάμο στην παραλία; Να τι να φορέσεις

Παρακάτω θα βρεις μερικές συμβουλές για το τι να προτιμήσεις και τι να αποφύγεις όσο οι θερμοκρασίες στην πόλη είναι καυτές:

Προτίμησε βαμβακερό/λινό ύφασμα. Ένα τέτοιο φόρεμα συνδυασμένο με τα αγαπημένα σου σανδάλια είναι ό,τι πρέπει για τις καυτές μέρες στην πόλη.

Διάλεξε κάτι πιο χαλαρό ή κάτι σε μεγαλύτερο νούμερο από αυτό που συνήθως φοράς. Μην φοβηθείς ότι κάτι τέτοιο αυτόματα θα σου προσθέσει πόντους στη σιλουέτα. Εξάλλου, δεν είναι λίγοι οι οίκοι που η γραμμή των ρούχων τους είναι πιο χαλαρή και oversized.

Πες "ναι" στα καφτάνια. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι υπερβολικό, φλύαρο ή πολύ boho. Υπάρχει λύση για κάθε διαφορετικό στυλ και θα μπορέσεις να βρεις σίγουρα αυτό που ταιριάζει σε εσένα.

Πες "όχι" στα skinny παντελόνια...και κυρίως τα jeans. Το νο φορέσεις ένα τόσο ζεστό και κολλητό ύφασμα στον καύσωνα είναι μια κακή απόφαση. Προτίμησε μια αέρινη υφασμάτινη παντελόνα ή μια ζιπ κιλότ.