Scarf top: Εσύ θα δοκίμαζες το νέο fashion trend;

05.07.2020
Scarf top: Εσύ θα δοκίμαζες το νέο fashion trend;
Μια νέα τάση για τις πιο τολμηρές

Οι θησαυροί που ανακαλύπτουμε πολλές φορές στις ντουλάπες των μαμάδων μας ή σε vintage καταστήματα μπορούν πραγματικά να αποτελέσουν μια ευχάριστη έκπληξη και μια ιδανική ευκαιρία να αναβαθμίσουμε το look μας.

Δες και αυτό: Η Victoria Beckham φόρεσε το πιο ακατάλληλο trend του καλοκαιριού - Θα το δοκιμάσεις;

Αυτή τη φορά, ο λόγος γίνεται για τα μεταξωτά μαντήλια, που είτε δεμένα στην αγαπημένη μας τσάντα είτε σαν αξεσουάρ μαλλίων μπορούν να αναβαθμίσουν το καλοκαιρινό μας look.

Χάρη στα χαρακτηριστικά του, το μεταξωτό μαντήλι είναι ένα δυνατό πολυμορφικό αξεσουάρ, που μπορεί επίσης να φορεθεί και ως top συνδυασμένο με αέρινα παντελόνια, σορτς και ψηλόμεσα jeans. Οι επιλογές είναι πολλές και είναι όλες υπέροχες και στυλάτες.

Αυτό το είδες; Οι τάσεις των 00s που είναι hot και σήμερα

No makeup no problem

A post shared by Sasha Mei (@sasha.mei) on Aug 7, 2018 at 5:33pm PDT

🕊

A post shared by Sasha Mei (@sasha.mei) on Jun 13, 2020 at 10:21am PDT

Αν λοιπόν έχεις στη διάθεση σου ένα μεταξωτό μαντήλι και θέλεις να δοκιμάσεις το εν λόγω trend, μπορείς να το κάνεις με δύο τρόπους, είτε σαν off-the-shoulder top είτε σαν strapless top. Στην πρώτη περίπτωση, δίπλωσε το μαντήλι στη μέση για να δημιουργήσεις ένα μεγάλο τρίγωνο με δύο ίσες πλευρές. Φέρε μια από τις πλευρές παράλληλα με το τέλος του παντελονιού και αγκάλιασε με τις δύο άκρες αντίστοιχα τον ώμο και τη μέση. Αφού τυλίξεις τις δύο άκρες γύρω από τη μέση και σταθεροποιήσεις το μαντήλι, δέσε τις κόμπο. Στη δεύτερη περίπτωση, δίπλωσε το μαντήλι στη μέση για να δημιουργήσεις ένα μεγάλο τρίγωνο, κάλυψε το στήθος και δέσε τις δύο άκρες είτε στην πλάτη είτε μπροστά κάτω από το στήθος.