Ελένη Μενεγάκη: Προτελευταία εκπομπή με Jennifer Lopez look

30.06.2020
Ελένη Μενεγάκη: Προτελευταία εκπομπή με Jennifer Lopez look
Μία ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση για την ελληνίδα παρουσιάστρια, μία ανάσα πριν την τελευταία της εκπομπή.

Τηλεοπτική ιστορία γράφεται αυτές τις ώρες καθώς στην τηλεόραση προβάλλεται το προτελευταίο επεισόδιο της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη φέρνοντάς την ένα βήμα πριν από το τελικό "αντίο".

Και σήμερα, λοιπόν, όπως και χθες, η Ελένη κάνει εκπομπές αφιερωματικές και άρα, συγκινητικές. Δεν είναι και λίγο! Τα 15 τελευταία χρόνια της καριέρας της τα πέρασε στον Alpha η Ελένη Μενεγάκη και από εκεί αποχωρεί οπότε τα αποσπάσματα που προβάλλονται είναι από αυτή την τελευταία συνεργασία.

Και μπορεί να έχουμε έτοιμα τα χαρτομάντιλα αλλά η αλήθεια είναι πως η Ελένη εμφανίστηκε και σήμερα, απαστράπτουσα. Από την πρώτη στιγμή που έπεσε επάνω της η κάμερα σήμερα το είχαμε το deja vu...

Ωσάν άλλη Jennifer Lopez εμφανίστηκε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη αφού επέλεξε ένα Versace φόρεμα που με το jungle print του παραπέμπει αμέσως στη θρυλική εμφάνιση της JLo στα Grammy του 2000.

Δεν είναι έτσι;

Ποιος δεν τη θυμάται την εμφάνιση αυτή της JLo; Η οποία μάλιστα, για την ιστορία, επαναλήφθηκε την άνοιξη του 2020 στο σόου της Donatela Versace και, φυσικά, έγραψε τη δική της ιστορία.

Ιδού, για του λόγου το αληθές:

Ιδού ακόμη μία φωτογραφία από τη σημερινή της εκπομπή. Μαζί με την Ελένη η Ελιάνα Χρυσικοπούλου... Και, φυσικά, περιμένουμε να δούμε την αυριανή εκπομπή! Εμφάνιση, καλεσμένοι, αναμνήσεις και το "μεγάλο αντίο".