Ο τρόπος να βρεις το σωστό νούμερο σουτιέν για εσένα

22.05.2020
Ο τρόπος να βρεις το σωστό νούμερο σουτιέν για εσένα
Εσύ είσαι σίγουρη οτι φοράς το σωστό νούμερο;

Η φράση "ένα μέγεθος ταιριάζει σε όλες", σίγουρα δεν ισχύει για τα σουτιέν. Το συγκεκριμένο κομμάτι εσωρούχων είναι μια από τις πιο δύσκολες αγορές, που απαιτεί πλήρη γνώση της περιοχής του στήθους μέχρι και κάθε εκατοστό.

Δες και αυτό: Μεγάλο πουκάμισο; Να πώς θα το φέρεις στα μέτρα σου ΧΩΡΙΣ ράψιμο

Οι ειδικοί απο τις μεγαλύτερες μάρκες εσωρούχων στον κόσμο γνωρίζουν πολύ καλά τα μυστικά μέτρησης των σουτιέν και τα μοιράζονται όλα. Διάβασε παρακάτω:

Βήμα 1
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να φορέσεις ένα σουτιέν. "Το μέγεθος είναι σχετικό εδώ, καθώς μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη μάρκα, το υλικό, την εφαρμογή και το φινίρισμα", εξηγεί η product developer της εταιρείας Handro. "Το μέγεθος πρέπει να χρησιμεύει μόνο ως οδηγός." Κίνησε το σώμα σου ελεύθερα και, σύμφωνα με τις οδηγίες της ομάδας της La Perla, πάρε "μια ιδέα για το πώς αισθάνεσαι ενώ το φοράς. Λάβε υπόψη το πώς αισθάνεσαι στο σώμα σου: Παρέχει υποστήριξη; Είναι πολύ χαλαρό ή πολύ περιοριστικό; "

Η Nagel προσθέτει, "Πάρε το χρόνο σου και φόρεσε το σουτιέν για λίγα λεπτά. Μετακίνησε τα χέρια σου, κάθισε και σήκω ξανά. Όπως τα παπούτσια, τα σουτιέν πρέπει να χαλαρώσουν και να γίνουν πιο άνετα με την πάροδο του χρόνου. Αλλά αν σε τσιμπάει ή σε τραβάει αμέσως, πρέπει να δοκιμάσεις διαφορετικό μέγεθος ή στυλ."

Βήμα 2
Έχε πρόχειρη μια μεζούρα. Η ομάδα της La Perla λέει ότι δεν είναι απαραίτητο εάν γνωρίζεις το μέγεθος του σουτιέν σου, αλλά για απόλυτη ακρίβεια, είναι καλύτερο να τη χρησιμοποιήσεις. Μέτρησε την περιφέρεια του θώρακα σου και στη συνέχεια τοποθέτησε τη μεζούρα στο σημείο κάτω από το στήθος, εκεί ακριβώς που θα καθόταν το λάστιχο του σουτιέν. Στρογγυλοποίησε τους πόντους που θα δείξει η μεζούρα (αν για παράδειγμα είναι 71 εκατοστά, το μέγεθός σου είναι το 70).

Αυτό το είδες; 5 τρόποι να δείξεις πιο ψηλή ακόμα και όταν φοράς flats

Βήμα 3

Πέρασε τη μεζούρα περιμετρικά του στήθους σου, πάνω στο σημείο της θηλής. Αφαίρεσε την περιφέρεια του στήθους με αυτή του θώρακα για να βρεις το cup size σου. Συμψουλέψου έναν πίνακα με τα ευρωπαϊκά cup sizes.

Βήμα 4
Σε αυτή τη φάση, είναι σημαντικό να λάβεις υπόψη τις λεπτομέρειες. Η Nagel αναφέρει τις άλλες κατηγορίες που πρέπει να ληφθούν υπόψη.

Πίσω τμήμα: «Θα πρέπει να κάθεται σε ευθεία γραμμή κατά μήκος των πλευρών. Εάν το πίσω μέρος

Σύρμα: «Πρέπει να πλαισιώνει τα στήθη και να είναι επίπεδο στο στήθος. Βεβαιώσου ότι δεν πιέζει τον μαλακό ιστό του μαστού."

Ιμάντες: «Πρέπει να βρίσκονται σταθερά στους ώμους χωρίς να 'σκάβουν' το δέρμα."