Οι τέλειοι γλουτοί δεν θέλουν χρόνο, θέλουν τρόπο! -Δυο τεχνικές και ένα τρικ που θα σε βοηθήσουν

31.05.2017
Αναρωτιέσαι ποιο είναι το μυστικό για τέλειες καμπύλες; Και εμείς, γι' αυτό και ρωτήσαμε, ψάξαμε, το ανακαλύψαμε και το μοιραζόμαστε μαζί σου.

Συνήθως κατηγορείς τα γονίδιά σου, τη μεσογειακή κατατομή του σκελετού σου, τις πολλές ώρες διαβάσματος ή δουλειάς... Ή πάλι μπορεί να γυμνάζεσαι με τις ώρες αλλά και πάλι το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό. Το τζιν σου σε προδίδει! Η εικόνα σου στον καθρέφτη σού φαίνεται αποκαρδιωτική. Οι γλουτοί σου φαίνονται πεσμένοι, οι μηροί σου πλαδαροί, οι γοφοί σου υπερβολικά ανοιχτοί. Μα τι κάνεις λάθος; Όλα και τίποτα! Αν ονειρεύεσαι γλουτούς... βραζιλιάνικων προδιαγραφών και όχι ελληνικών πρέπει να θυμάσαι ότι: «Τα αγαθά κόποις κτώνται» που έλεγαν και οι αρχαίοι μας πρόγονοι (αν και όχι για... οπίσθια). Χρειάζεται να έχεις υπομονή και επιμονή για να δεις αποτελέσματα και αν ακολουθήσεις τις συμβουλές μας θα είναι και θεαματικά. Καταρχάς να γνωρίζεις ότι το σχήμα των γλουτών το δίνουν τρεις μυς: ο μείζονας, ο μέσος και ο μικρός γλουτιαίος καθώς και η ποσότητα λίπους που τους καλύπτει.

Εν αρχή ην το γυμναστήριο...

Το τρέξιμο και το περπάτημα γυμνάζουν τους γλουτιαίους, ωστόσο από μόνα τους δεν φτάνουν. Πρέπει να συνοδευτούν και με καθημερινή επανάληψη ειδικών εξιδεικευμένων ασκήσεων όπως αυτές που θα σου δείξει ο γυμναστής σου ή που σου προτείνουμε εμείς: Squats (καθίσματα) -για πιο έντονα αποτελέσματα συνδυάστε τα με βαράκια, προβολές ποδιού μπρος και πίσω, εκτάσεις των ποδιών, άρσεις ποδιών από τη θέση τραπεζάκι, γέφυρα -ξαπλωμένη σε ύπτια στάση λυγίζεις τα πόδια και τα φέρνεις κοντά στη λεκάνη σου, σηκώνεις τη λεκάνη σφίγγοντας γλουτούς και κοιλιά, μένεις για μερικά δευτερόλεπτα και την κατεβάζεις αργά.

Αντίο περιττό λίπος με σωστή διατροφή

Αποχαιρετήστε σφολιατοειδή, junk food, τηγανητά και γλυκά, και καλωσορίστε τις σαλάτες, τα φρέσκα φρούτα και τα λαχανικά, το άπαχο κρέας, τα ημιαποβουτυρωμένα γαλακτοκομικά, τους ωμούς και ανάλατους ξηρούς καρπούς (με φειδώ παρακαλώ, όχι πάνω από 10 την ημέρα!). Θα σας ευγνωμονεί όχι μόνο η σιλουέτα αλλά και η υγεία σας.

Το μοναδικό τρικ που ανακαλύψαμε!

Και επειδή τα παραπάνω θα πάρουν χρόνο, εμείς σας έχουμε το κόλπο για πραγματικά άμεσα αποτελέσματα! Είναι ένα παντελόνι ή μάλλον ΤΟ παντελόνι. Είναι το μυστικό πίσω από την αψεγάδιαστη εμφάνιση σταρ όπως η Ναταλία Δραγούμη, η Φαίη Σκορδά, η Barre Faeli και η Barbara Pavlin. Πρόκειται για το WR.UP® από την Freddy, το πρώτο παντελόνι που αναδεικνύει τις καμπύλες με τον πιο φυσικό τρόπο χάρη στα ειδικά επιθέματα σιλικόνης που «στηρίζουν» και ανορθώνουν τους γλουτούς και τους μηρούς. Το εξιδεικευμένο πατρόν του, οι ειδικά τοποθετημένες ραφές του και ο εργονομικός σχεδιασμός του στον καβάλο το κάνουν να εφαρμόζει τέλεια στο σημείο ανάμεσα στους γλουτούς χαρίζοντας άψογη εφαρμογή, απίστευτη άνεση και... θανατηφόρο sex appeal! Και αν φοβάσαι ότι θα σε στενεύει... κάνεις λάθος! Γιατί το ελαστικό βαμβακερό ζέρσεϊ ύφασμά του χαρίζει ασύγκριτη ελαστικότητα ενώ η ζώνη σιλικόνης στη μέση απίστευτη εφαρμογή.