Η Emily Ratajkowski με το πιο αποκαλυπτικό revenge dress δια χειρός Celia Kritharioti

15.04.2024
Η Emily Ratajkowski με το πιο αποκαλυπτικό revenge dress δια χειρός Celia Kritharioti
Μια εμφάνιση που συζητήθηκε πολύ!

Το παγκοσμίου φήμης μοντέλο και ηθοποιός Emily Ratajkowski έκλεψε όλα τα βλέμματα με μία αποκαλυπτική μαύρη δημιουργία Celia Kritharioti στο ετήσιο φιλανθρωπικό gala “Save Venice Ball” που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη το βράδυ της Παρασκευής 12 Απριλίου.

Η συγκεκριμένη δημιουργία της Celia Kritharioti θα μπορούσε εύκολα να είναι η συνέχεια του revenge ring που είχε πρόσφατα φορέσει η Emily Ratajkowski μετά το χωρισμό της, καθώς είχε cut out λεπτομέρειες που τόνιζαν υπέροχα το σώμα της και έκοβαν την ανάσα.

celia-kritharioti-emily-ratajkowski.jpg

Η Emily Ratajkowski ήταν η επίσημη καλεσμένη της Σίλιας Κριθαριώτη, η οποία κάθισε μαζί με την διεθνώς αναγνωρισμένη σχεδιάστρια στο κεντρικό τραπέζι του gala. Τη Σίλια Κριθαριώτη συνόδευε και ο σύζυγος της Νίκος Τσάκος μαζί με τις κόρες τους Ειρήνη και Ελισάβετ, ενώ το gala διοργάνωσε ο κορυφαίος αμερικανικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός Save Venice, με στόχο τη διατήρηση της καλλιτεχνικής κληρονομιάς της Βενετίας.

00_10.jpg

emily-ratajkowski-celia-kritharioti-νίκος-τσάκος.jpg

Μία λαμπερή δημιουργία Celia Kritharioti σε μπλε και γαλάζιους τόνους επέλεξε για το ίδιο event και το γνωστό μοντέλο Alena Florova. Το συγκεκριμένο φόρεμα είχε αποκαλυπτικό ντεκολτέ και ανοιχτή πλάτη, ενώ στο τελείωμα του γινόταν see through, αναδεικνύοντας την καλλίγραμμη σιλουέτα του μοντέλου.

alena-florova.jpg

Το μοντέλο και DJ Rachel Winters, η οποία επίσης παρευρέθηκε στο “Save Venice Ball”, επέλεξε για άλλη μια φορά δημιουργία Celia Kritharioti. Αυτή τη φορά έλαμψε μέσα σε ένα μακρύ λευκό strapless φόρεμα με κρύσταλλα στο μπούστο και εντυπωσιακό άνοιγμα στη μία πλευρά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ακολουθήσετε στο Celia Kritharioti ή να επισκεφτείτε στο www.celiakritharioti.com.

Τελευταία τροποποίηση στις 15.04.2024 - 14:13