Τάκος με σάλτσα τυριού

10.04.2008
Και σε αυτό το τεύχος σας παρουσιάζουμε απλά υλικά και πολύτιμες συμβουλές! Εσείς, απλώς βάλτε λίγη φαντασία και δημιουργήστε άκρως γευστικά εδέσματα!

Τι έχουμε:

  • 1 συσκευασία Crunchy Taco Shells Old El Paso
  • 1/2 φακελάκι Original Taco Spice Mix Old El Paso
  • 1/2 κιλό κιμά, ανάμεικτο
  • 1/2 φλιτζ. λάδι ελιάς
  • 1 ντομάτα, τριμμένη
  • 2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
  • 2 πιπεριές, καυτερές, ψιλοκομμένες

Για το γαρνίρισμα:

  • 1 βαζάκι Cheese&Red Pepper Dip Old El Paso
  • 2 φύλλα iceberg, ψιλοκομμένα

Τι κάνουμε:

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, έως ότου χρυσίσουν.

Προσθέτουμε τον κιμά και τον σοτάρουμε, έως ότου ασπρίσει.

Ρίχνουμε την ντομάτα, τις καυτερές πιπεριές, το 1/2 φακελάκι Original Taco Spice Mix Old El Paso, ανακατεύουμε και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά, έως ότου απορροφηθούν τα περισσότερα από τα υγρά.

Κατεβάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά και αφήνουμε το μείγμα του κιμά να κρυώσει ελαφρά.

Γεμίζουμε ένα ένα τα Crunchy Taco Shells Old El Paso με 2-3 κουταλιές από το μείγμα του κιμά και τα βάζουμε σε μια πιατέλα το ένα δίπλα στο άλλο.

Περιχύνουμε κάθε τάκος με 1 κουταλιά από τη σάλτσα Cheese&Red Pepper Dip Old El Paso, προσθέτουμε λίγο iceberg και σερβίρουμε.

Συμβουλή
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την Original Chunky Salsa Old El Paso.

Το κατάλληλο κρασί: Chardoney.