Jessica Alba: Η αγαπημένη της σαλάτα είναι εύκολη, γευστική και χωρίς περιττές θερμίδες [video]

27.10.2018
Jessica Alba: Η αγαπημένη της σαλάτα είναι εύκολη, γευστική και χωρίς περιττές θερμίδες [video]
Πρόκειται για μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της διεθνούς showbiz οπότε κάθε συμβουλή που θα είχε να μας δώσει... ευπρόσδεκτη.

Στα 37 της χρόνια, μητέρα τριών παιδιών, ηθοποιός, μοντέλο και επιτυχημένη επιχειρηματίας, η Jessica Alba προσέχει ιδιαίτερα τη διατροφή τόσο τη δική της όσο και της οικογένειάς της.

Έχει παραδεχτεί ότι απολαμβάνει να μαγειρεύει και δεν διστάζει να μοιράζεται δημόσια τα μυστικά της. Όπως, για παράδειγμα, αυτή την πανεύκολη σαλάτα που δείχνουν να λατρεύουν και οι κόρες της.

Η Jessica είναι παντρεμένη με την παραγωγό Kash Warren από το 2008 και έχουν μαζί τρία παιδιά, την 10 ετών Honor, την 6χρονη Haven και τον μόλις 7 μηνών Hayes. (Ναι, καλά το πρόσεξες, όλα τα παιδιά της Alba έχουν ονόματα που ξεκινούν από το γράμμα "H". Όχι τυχαία, σίγουρα)

Διάβασε επίσης: 5 μυστικά για να φτιάξεις την τέλεια σαλάτα

#mothersday brunch w my 3 babies -heart is full! 💗#momof3

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Alba (@jessicaalba) στις

Διάβασε επίσης: Αυτό το milkshake σοκολάτα, μπανάνα και φυστικοβούτυρο πρέπει να το δοκιμάσεις

Πάμε στη συνταγή της αγαπημένης της σαλάτας τώρα...

Θα χρειαστείς καρότο, αβοκάντο και τοματίνια. Όλα ψιλοκομμένα. Τα ρίχνεις όλα μαζί σε ένα μεγάλο μπολ, περιχύνεις με ένα ελαφρύ dressing που έχεις κάνει με χυμό λεμονιού και ελαιόλαδο, ανακατεύεις καλά και... απολαμβάνεις!

Ιδού και το βίντεο που είχε μοιραστεί μέσω Instagram πριν από μερικά χρόνια η Jessica Alba.

One of my favorite salads carrot+avocado+tomato with fresh lemon and olive oil dressing. Excited to use my new William Sonoma citrus juicer! #carrotavocadosalad #fresh #organic #yummy #kidfriendly

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Alba (@jessicaalba) στις