Γλυκά «σ’ αγαπώ!» από το Make my Cake

14.02.2017
Πολλές διαφορετικές προτάσεις για να λέτε γλυκά «σ’ αγαπώ!» κάθε μέρα πριν και μετά του Αγίου Βαλεντίνου, προτείνει το Make my Cake.

Επιλέξτε το μπισκότο καρδιά-μαυροπίνακας και γράψτε το δικό σας μήνυμα προς το αγαπημένο σας πρόσωπο. Για μεγαλύτερη ποικιλία, επιλέξτε το διάφανο κουτί με τα τέσσερα μπισκότα, τα κόκκινα cake pops, ή το ξύλινο κουτί με τα μπισκοτένια γράμματα “L.O.V.E.”.

Εάν αγαπάτε τις εκπλήξεις, μπορείτε να παραγγείλετε το red velvet cake που όταν το κόψεις αποκαλύπτεται μια λευκή καρδιά. Όσο για τις τούρτες, ό,τι και αν σκεφθείτε, από ένα μίνι τριώροφο σοκολατένιο τουρτάκι ή μία περίτεχνα στολισμένη καρδιά, μέχρι εσάς και το ταίρι σας αγκαλιά στον αγαπημένο σας καναπέ, μπορείτε να το δείτε να γίνεται πραγματικότητα σε μία τούρτα με ζαχαρόπαστα.

Το εργαστήριο του Make my Cake ετοιμάζει με πολλή αγάπη και δημιουργικότητα πολλές γλυκές ευκαιρίες να πείτε «σ’ αγαπώ!».

Μπορείτε να πάρετε ιδέες για cupcakes, cake pops, μπισκότα και πρωτότυπες τούρτες και τουρτάκια σε κάθε μέγεθος στο www.makemycake.gr