Μιλκσέικ με ντόνατ μαζί: Το νέο γλυκό-ρόφημα έχει κλέψει καρδιές

07.09.2015
Ένα μικρό καφέ στο Σίδνεϊ έχει προσελκύσει την προσοχή καλοφαγαδων απ΄όλο τον κόσμο που έχουν ενθουσιαστεί στο άκουσμα και μόνο ενός λαχταριστού νουτέλα -ντονατ μιλκσέικ.

Η ιδέα ανήκει σε δύο ομογενείς από την Αυστραλία που αποφάσισαν να λανσάρουν το νέο ρόφημα-γλυκό που όπως ήταν αναμενόμενο έσπασε τα ρεκόρ πωλήσεων.

Το Tella Ball Milkshake όπως ονομάζεται το νέο προϊόν του Foodcraft Espresso and Bakery είναι μιλκσέικ (γεύσης που επιλέγει ο πελάτης) ενώ στην κορυφή το ποτήρι σφραγγίζει με ένα λαχταριστό γεμισμένο με νουτέλα ντόνατ. Το καλαμάκι διαπερνά το ντόνατ έτσι ώστε να μπορεί ο πελάτης να πιεί το μιλκσέικ μέσα από το γλυκό.

Όπως λένε οι δύο ιδιοκτήτες ο Άκης Ντάικος και Σάιμον Καππάτος αποφάσισαν να συνδιάσουν τα δύο πιο δημοφιλή προϊόντα τους σε ένα για να φτιάξουν ένα σούπερ ρόφημα-γλυκό που δυστυχώς για όσους θέλουν να κάνουν δίαιτα έχει περισσότερες από 700 θερμίδες.

Το νέο μιλκσέικ έχει γίνει ανάρπαστο και οι δύο ομογενείς έγιναν γνωστοί σε όλο τον κόσμο, με αφιερώματα του ξένου Τύπου να παρουσιάζουν την εκπληκτική δημιουργία τους. Ο κόσμος σχηματίζει ουρές για ν΄αποκτήσει αυτή τη λιχουδιά ενώ σύμφωνα με την αυστραλιανή Daily Telegraph μέσα σε μόλις δύο ημέρες πουλήθηκαν 1450 μιλκσέικ με ντόνατ.

Για τους λάτρεις του γλυκού μπορεί να υπάρξει και η εκδοχή των δύο ντόνατς.

Καλή απόλαυση...