Μοσχαράκι με μπρόκολο και σέλερι

10.12.2014

Υλικά για 4 άτομα
Προετοιμασία 10 λεπτά
Μαγείρεμα 15 λεπτά

Υλικά

-600 γρ. μοσχάρι τρυφερό σε λεπτές λωρίδες
-1 μπρόκολο μεγάλο
-80 γρ. κάσιου ανάλατα καβουρδισμένα
-4 κουτ. σούπας λάδι
-4 κρεμμυδάκια φρέσκα χοντροκομμένα
-4 κλωνάρια σέλερι κομμένο σε φετούλες
-250 ml ζωμό βοδινού
-2 κουτ. σούπας χορσράντις σος
-2 κουτ. σούπας γαλοτύρι
-αλάτι, πιπέρι

Eκτέλεση

Τσιγαρίζουμε σε μεγάλη χύτρα το μοσχάρι στο μισό λάδι, αφού το αλατοπιπερώσουμε καλά, μέχρι να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια και τον ζωμό, κλείνουμε τη χύτρα και αφήνουμε να βράσει για 15 λεπτά. Ανοίγουμε, προσθέτουμε το μπρόκολο σε μικρά κομμάτια και το σέλερι, κλείνουμε και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά ακόμα. Ανακατεύουμε το γαλοτύρι με τη χορσράντις σος και σερβίρουμε το φαγητό με λιωμένες πατάτες και το μείγμα τυριού.