Σαλάτα με ρόκα και αμύγδαλα

02.05.2008
Για τους φανατικούς της χορτοφαγίας!

Τι έχουμε:

  • 4-5 κουταλιές Hellmanns Caesar Salad Dressing
  • 1 ματσάκι ρόκα
  • 2-3 φύλλα μαρούλι, κατσαρό
  • 1 αντίβ
  • 2 κουταλιές αμύγδαλα, ασπρισμένα
  • 5-6 ελιές, πράσινες
  • αλάτι

Τι κάνουμε:
Πλένουμε τα φύλλα της ρόκας, του αντίβ και του μαρουλιού, τα σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τα στρώνουμε σε μια πιατέλα.

Προσθέτουμε τα αμύγδαλα, τις ελιές, αλατίζουμε και ανακατεύουμε.

Περιχύνουμε με τη Hellmanns Caesar Salad Dressing και σερβίρουμε.

Συμβουλή
Μπορούμε αντί για αμύγδαλα, να χρησιμοποιήσουμε κουκουνάρια.

το κατάλληλο κρασί Αθήρι.