FYI

JOOP! WOW! Ένα απόλυτα εντυπωσιακό άρωμα από τον οίκο JOOP!

31.05.2017
Το JOOP! WOW!, το νέο ανδρικό άρωμα του οίκου JOOP! μας προσκαλεί σε ένα ταξίδι μεταμόρφωσης: ένα ταξίδι που οδηγεί από μια πρωτόγονη κατάσταση σε μια κατάσταση δύναμης, σιγουριάς, επιτυχίας. Το JOOP! WOW! επεκτείνει σε διαφορετικά μονοπάτια τον οίκο αρωμάτων JOOP! και εκφράζει τον θεληματικό άντρα που διαθέτει ελεύθερο πνεύμα και δεν χρειάζεται να αποδείξει κάτι, στον εαυτό του ή στους άλλους.

Το μόνο που του λείπει είναι η τελευταία πινελιά, η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά…

JOOP! WOW! Ο ΑΝΔΡΑΣ

Ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε.

Αποφασιστικός και αντισυμβατικός, με παρουσία που μαγνητίζει, ο άνδρας JOOP! WOW! είναι πάντα έτοιμος να υπερβεί τον εαυτό του. Αδάμαστος, με φυσικό χάρισμα, ανανεώνεται αδιάκοπα, αναζητώντας την έξαψη και τις έντονες συγκινήσεις.

Ένας άνδρας με δύναμη και επιρροή που γνωρίζει ότι πάνω απ’ όλα, η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις, όπως άλλωστε κι εκείνος.

Για αυτό, ακολουθεί πάντα το ένστικτό του, παραμένοντας πιστός στην αυθεντική, αληθινή και ακατέργαστη φύση του, που κρύβεται κάτω από το προσωπείο.

Μια σταγόνα JOOP! WOW! και γίνεται ακαταμάχητος.

Δεν είναι τυχαίο που προκαλεί το επιφώνημα WOW!, όπου κι αν πηγαίνει.

JOOP! WOW! ΤΟ ΑΡΩΜΑ

Το άρωμα που κάνει τον άνδρα.

Το JOOP! WOW! προκαλεί μια αναπάντεχη εξάρτηση που οφείλεται στις δροσερές νότες και τις νότες ξύλων. Παίζοντας με τις αντιθέσεις και τις υπερβολές, μεταφράζει το ελεύθερο πνεύμα της έκπληξης, ενσαρκώνει μια ζωηρή προσωπικότητα, μια νέα διάθεση. Συναρπαστικό και πρωτοπόρο, είναι ένα άρωμα που στοχεύει κατευθείαν στην ουσία και είναι φτιαγμένο από τα πιο θεσπέσια συστατικά.

Το JOOP! WOW! διεγείρει τις αισθήσεις με σαγηνευτικές νότες κορυφής από Περγαμόντο, Κάρδαμο και φύλλα Βιολέτας … συνδυασμός που προσδίδει δροσερή και αναζωογονητική αίσθηση στο άρωμα, με «πικάντικο» τελείωμα.

Στην καρδιά του αρώματος, το πλούσιο Βάλσαμο, το αρχοντικό Βετιβέρ και το Γεράνι, δημιουργούν ένα μεθυστικό ίχνος, γεμάτο αρρενωπότητα, ένταση και ουσία. Το άρωμα, μαγεύει ολοκληρωτικά με ένα χαρμάνι πλούσιων ευωδιών που συνθέτουν τη βάση του αρώματος και αποτελείται από αισθησιακούς Σπόρους Τόνκα και Cashmeran, εμπλουτισμένα με ζεστές νότες βανίλιας.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνετε αδιάφοροι μπροστά στο JOOP! WOW !

JOOP! WOW! Η ΟΣΦΡΗΤΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ

Νότες κορυφής: φύλλα Βιολέτας, Περγαμόντο, Κάρδαμο

Νότες καρδιάς: Γεράνι, Βετιβέρ, Βάλσαμο

Νότες βάσης: Cashmeran, Σπόροι Τόνκα, Βανίλιας

JOOP! WOW! ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ

Η αυστηρή απλότητα είναι αυτό που χαρακτηρίζει το μπουκάλι του αρώματος JOOP! WOW!. Κλασικό αλλά και σύγχρονο, τολμηρό και άκρως αρρενωπό, το μπουκάλι του αρώματος ακολουθεί τις αριστοκρατικές και εκλεπτυσμένες γραμμές ενός κωδωνόσχημου σώματος. Η διακριτική, λιτή και στρογγυλεμένη σιλουέτα του, φτιαγμένη από λείο, διάφανο γυαλί, στρέφει την προσοχή στο κεχριμπαρένιο χρώμα του αρώματος.

Το αναπάντεχα ενδιαφέρον μαύρο μεταλλικό πώμα, αποδεικνύεται πως στο κέντρο είναι κενό, πρόκειται δηλαδή για ένα αντισυμβατικό πώμα, που προσθέτει το στοιχείο της έκπληξης. Η γυαλιστερή πορτοκαλί συσκευασία, είναι η προσωποποίηση της κομψότητας. Τόσο το μπουκάλι όσο και η συσκευασία, φέρουν ετικέτες σε άσπιλο λευκό χρώμα που θυμίζουν κλασικούς κώδικες πολυτέλειας, με έντονα, μαύρα γράμματα που προκαλούν τρομερή αντίθεση.

W O W, ένα όνομα που σαφώς ανατρέπει τον κανόνα.