FYI

Τώρα δεν χρειάζεται να χωρίζεις τα ρούχα πριν τα βάλεις στο πλυντήριο

27.04.2017
Η πρωτοποριακή εταιρία ηλεκτρικών συσκευών Hoover παρουσιάζει τη νέα τεχνολογία πλύσης ρούχων All-in-One, που προσφέρει ένα ουσιαστικό πλεονέκτημα στο πλύσιμο των ρούχων. .

Η νέα τεχνολογία All-in-One καταργεί την ανάγκη διαχωρισμού των ρούχων, καθώς πλένει όλα τα υφάσματα και τα χρώματα μαζί σε ένα πλήρες φορτίο, έως και 13 κιλά, μέσα σε χρόνο ρεκόρ που δεν ξεπερνά τα 59 λεπτά. Πρόκειται για ένα σημαντικό επίτευγμα που αλλάζει πλήρως τα δεδομένα στη φροντίδα των ρούχων, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη στην οικονομία χρόνου και πόρων.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με μελέτη της Hoover, η κατάργηση του διαχωρισμού των ρούχων και η ταχύτατη ολοκλήρωση της πλύσης μπορεί να προσφέρει έως και 6 ημέρες «ρεπό» από την αγγαρεία του πλυσίματος ρούχων, ανάλογα με το μοντέλο και τη συχνότητα των πλύσεων ανά νοικοκυριό.

Η νέα αποκλειστική τεχνολογία της Hoover, All-in-One, συνδυάζει νέα προγράμματα πλύσης με μια καινοτόμα υδραυλική τεχνολογία ψεκασμού που εμποτίζει με απορρυπαντικό άμεσα και σε βάθος τα ρούχα, από τη στιγμή που ξεκινάει η πλύση. Όπως δήλωσε ο κ. Άγγελος Μέξας, Country Manager της εταιρίας, «Η νέα τεχνολογία All-in-One της Hoover αποτελεί μια πολύ ξεχωριστή καινοτομία στον τομέα της φροντίδας των ρούχων, καθώς επεκτείνει τη λειτουργικότητα της πλύσης στον πυρήνα της, που είναι ο βαθύς καθαρισμός των ρούχων. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να είμαστε ο πρώτος κατασκευαστής που καθαρίζει ρούχα έως και 13 κιλά, τόσο καλά, τόσο αποτελεσματικά και τόσο γρήγορα. Η καινοτομία αυτή συμβάλλει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς μας στην αγορά της πλύσης, καθώς δίνουμε λύση σε μια πραγματική ανάγκη του σύγχρονου καταναλωτή, που δεν είναι άλλη από την οικονομία του χρόνου».

Η νέα σειρά πλυντηρίων και πλυντηρίων-στεγνωτηρίων της Hoover που ενσωματώνει την τεχνολογία All-in-One είναι διαθέσιμη στα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών και περιλαμβάνει 7 και 2 μοντέλα αντίστοιχα, χωρητικότητας από 7 έως 13 κιλά. Οι τιμές διάθεσης των πλυντηρίων ξεκινούν από την ενδεικτική τιμή των €409, ενώ των πλυντηρίων-στεγνωτηρίων από €599.

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα σειρά All-in-One πλυντηρίων και πλυντηρίων-στεγνωτηρίων της Hoover μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Σχετικά με τη Hoover

Η Hoover ιδρύθηκε το 1908 στο Οχάιο των Η.Π.Α. με την κατοχύρωση ευρεσιτεχνίας της πρώτης ηλεκτρικής σκούπας. Από το 1919 η Hoover επεκτάθηκε στην Ευρώπη και πολύ γρήγορα εδραιώθηκε ως ηγέτης στην αγορά καθαρισμού δαπέδων. Περισσότερα από 100 χρόνια μετά, η Hoover βρίσκεται στην κορυφή της αγοράς οικιακών συσκευών με ηγετική θέση στα προϊόντα καθαρισμού δαπέδων και ισχυρή παρουσία στον τομέα των μεγάλων ηλεκτρικών συσκευών, ελεύθερων και εντοιχιζόμενων. Πρόσφατα, η Hoover εισήλθε και στην κατηγορία συστημάτων σιδερώματος όπου απέσπασε σημαντικό μερίδιο αγοράς. Από το 1995 και μετά από μία σειρά αλλαγών στην ιδιοκτησία της εταιρίας, ο Όμιλος Candy, μια 100% ιδιωτική εταιρία που ανήκει στην οικογένεια Fumagalli με έδρα το Brugherio (MB) στην Ιταλία, εξαγόρασε τον Όμιλο Ευρωπαϊκών Ηλεκτρικών Συσκευών Hoover και τα αποκλειστικά δικαιώματα του εμπορικού σήματος για ολόκληρη την Ευρώπη, τις περιοχές της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, τις χώρες της Μεσογείου και επιλεγμένες χώρες της Μέσης Ανατολής. Οι οικιακές συσκευές Hoover λανσάρονται επίσης στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία σε καθεστώς συμφωνίας με τοπικό διανομέα. Η Hoover τόσο στις μεγάλες όσο και στις μικρές συσκευές, χαρακτηρίζεται από την πρωτοποριακή τεχνολογία, την καινοτομία, την υψηλή επίδοση και τη φροντίδα στις λεπτομέρειες. Η εταιρεία παρέχει σήμερα τις συσκευές που θα γίνουν τα πρότυπα του αύριο. http://www.hoover.gr/home/index.asp