FYI

Cocktail party με λαμπερούς καλεσμένους για το ανδρικό άρωμα του οίκου Abercrombie & Fitch, "First Instinct", στο attica, Golden Hall

14.11.2016
Μια μοναδική εμπειρία “First Instinct” περίμενε λαμπερούς καλεσμένους στο cocktail party του νέου αρώματος του οίκου Abercrombie & Fitch στο attica στο Golden Hall:

Οι Δημήτρης Αλεξάνδρου, Εύη Αδάμ, Μάγκυ Χαραλαμπίδου, Κλέλια Πανταζή, Αννίτα Ναθαναήλ, Άννα Πρέλεβιτς, Χρήστος Νέζος, Νάνσυ Παραδεισανού, Γιάννης Χατζηγεωργίου με το συγκρότημά του “Radio Act”, Ναταλία Δήμου, Ναταλία Κηρύκου, Πάνος Γιαννακόπουλος, Θοδωρής Φρατζέσκος, Σωτήρης Μασούρης, Λέο Κάτσης, Γιώργος Βουβάκης, Φοίβος Παπακαλούσης, Πέτρος Δελατόλας και Χριστίνα Γιαννοπούλου, μεταξύ άλλων, δοκίμασαν το νέο άρωμα και διασκέδασαν στο corner του “First Instinct”.

Η Εύη Αδάμ με την κόρη της.

Oι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το νέο άρωμα και να απολαύσουν sparkling gin & tonic, το signature cocktail του αρώματος που αποτελεί και βασικό του συστατικό, υπό τους ήχους του live DJ set.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Λίγα λόγια για το άρωμα

Το άρωμα “First Instinct” που δημιουργήθηκε από τον οίκο Abercrombie & Fitch, αποκλειστικά σε συνεργασία με την εταιρία InterParfums, είναι εμπνευσμένο από την πρώτη στιγμή έλξης, όταν οι κόσμοι δύο ανθρώπων συγκρούονται και η σπίθα ανάβει, το ‘First Instinct’ είναι η αποτύπωση αυτής της σπινθηροβόλας πρώτης ματιάς και της αμοιβαίας έλξης που γεννιέται αμέσως.Τα συναισθήματα αυτής της πρώτης στιγμής δεν περιγράφονται με λόγια, ούτε μπορεί να τα προβλέψει κανείς. Ο άνδρας που φοράει το ‘First Instinct’ είναι ανεπιτήδευτα αισθησιακός, γεμάτος αυτοπεποίθηση και δεν φοβάται να εκφράσει τα συναισθήματά του. Ριψοκίνδυνος, είναι σίγουρος ότι θα σε αιχμαλωτίσει με την ενέργειά του και την αυθόρμητη γοητεία του. Το ‘First Instinct’ θα μεταφέρει τον ίδιο και τη σύντροφό του πίσω στο χρόνο, σ’ εκείνη τη μαγική στιγμή που ένιωσαν για πρώτη φορά τη χημεία να τους ενώνει και τη σπίθα ν ’ανάβει ανάμεσά τους.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας για την ελληνική αγορά: ΑΡΟΜΚΑ ΑΕΕ,

Παπαδιαμάντη 6 , Μεταμόρφωση, 144 52.