FYI

Η πιο λαμπερή συνεργασία συνεχίζεται με μεγάλους διαγωνισμούς για τις φίλες του Orzene!

20.11.2015
Ο τέταρτος διαγωνισμός της καμπάνιας μας “Orzene Diary” είναι γεγονός και σας χαρίζει γευστικά ταξίδια!

Ο hairexpertτου Orzene Βασίλης Μπουλούμπασης και η λαμπερή Ελένη Τσολάκη στο τέταρτο απολαυστικό videoμας δίνουν συμβουλές ομορφιάς για όμορφα μαλλιά γεμάτα υγεία και λάμψη.

Παρουσιάζουμε τη σειρά OrzeneUltraLight η οποία περιλαμβάνει σαμπουάν και conditionerμε εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού και fruitbio™,τα οποία καθαρίζουν ήπια, λειαίνουν τα μαλλιά και τα διατηρούν ανάλαφρα και υγιή, αποτρέποντας τη συσσώρευση ρυπογόνων σωματιδίων που βαραίνουν και θαμπώνουν την τρίχα. Και πάντα με το χαρακτηριστικό άρωμα του Orzene!

Παράλληλα, η αγαπημένη μας μάρκα δίνει τη δυνατότητα σε μία τυχερή και την παρέα της να κερδίσει ένα hands on μάθημα μαγειρικής με τον Γιάννη Λουκάκο στο TheSeminar Project,καθώς και ένα δείπνο στο εστιατόριοΨωμί και Αλάτι!

Μπορείτε να απολαύσετε το νέο βίντεο μέσα από τη σελίδα του ORZENE στοFB - https://www.facebook.com/orzenegreece

Γιατί το Orzene είναι κοντά στη γυναίκα του σήμερα και καλύπτει κάθε της ανάγκη!

Το ORZENEτου ομίλου Σαράντης εδώ και χρόνια φροντίζει τις γυναίκες προσφέροντας προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς για τα μαλλιά.

Πρόκειται για τα αγαπημένα σε όλους μας προϊόντα μπύρας, με το πολύ χαρακτηριστικό άρωμα που φέρνει στο μυαλό όλων υπέροχες αναμνήσεις!

Το ORZENE έρχεται και πάλι να μας προσφέρει αυτό που γνωρίζει καλύτερα για τις γυναίκες:Φροντίδα, ενυδάτωση, αναδόμηση, λάμψη, και βέβαια προσιτές τιμές και ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης για κάθε τύπο μαλλιών.