FYI

"Find the One": η Triumph σε βοηθάει να βρεις το ένα & μοναδικό σουτιέν για σένα

10.03.2015
Σε συνέχεια της επιτυχημένης πορείας της καμπάνιας μας «Stand Up For Fit», στην Triumph θέτουμε νέο στόχο, ώστε να βοηθήσουμε 500.000 γυναίκες να βρουν το «Ένα και μοναδικό» σουτιέν για εκείνες… και ο χρόνος ξεκινάει από τώρα!

Η εμπειρία 129 χρόνων και η προτεραιότητα που θέτουμε ως προς τη γυναίκα και τις ανάγκες της, μας ενεργοποίησε αμέσως αναλάβουμε δράση, όταν αντιληφθήκαμε ότι το 76% των γυναικών δε γνωρίζει το σωστό νούμερο σουτιέν.

Το 2014 ξεκινήσαμε την καμπάνια “Stand up For Fit”, η οποία είχε ως στόχο να ενημερώσει όλες τις γυναίκες παγκοσμίως ότι «ναι είναι αλήθεια… το πραγματικά άνετο σουτιέν για εσάς, υπάρχει». Η διαδικασία για το βρείτε εύκολη. Προγραμματίζετε ένα ευχάριστο και εποικοδομητικό ραντεβού σε ένα από τα καταστήματά μας και οι ειδικά καταρτισμένες πωλήτριες μας, σας παρέχουν όλες τις συμβουλές που χρειάζεστε.

Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και θετική, όπου πάνω από 380.000 γυναίκες μας εμπιστεύτηκαν και βρήκαν λύσεις σε όλα τους τα προβλήματα. Τώρα ο στόχος είναι να φτάσουμε στο μισό εκατομμύριο γυναίκες.

Το κάλεσμα μας αλλάζει και αντικατοπτρίζει περισσότερο την αλήθεια μας… η καμπάνια μετονομάζεται σε “Find the One”, βρείτε το «Ένα και μοναδικό» για εσάς. Διάσημες γυναίκες από το χώρο της μόδας, ετοιμάζονται να γιορτάσουν μαζί μας αυτό το νέο στόχο. Bloggers, celebrities αλλά και καθημερινές γυναίκες μας άκουσαν και με μεγάλη τους χαρά δέχτηκαν να αποτελέσουν τις πρέσβειρες της καμπάνιας.

Το να βρείτε το “The One”, είναι για εμάς σαν να βρίσκετε τον ιδανικό σύντροφο, το ιδανικό ρούχο, το ιδανικό σπίτι… αυτό που απλά θα αποτελέσει ένα λόγο για να χαμογελάτε.

Μέσα από τα social media:

facebook/TriumphGreece

twitter/Triumph Greece

Instagram/triumph_gr

Site / www.triumph.gr

Θα βρείτε όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε…

Μείνετε λοιπόν συντονισμένες και έχουμε πολλά που ετοιμάζουμε μόνο για εσάς… και μόνο στα δικά σας μέτρα!

#FindtheOne or www.triumph.com/findtheone