FYI

Calzedonia: είδαμε τα σχέδια της νέας σεζόν

10.10.2012
Ευτυχώς που η θερμοκρασία έπεσε και μπορούμε επιτέλους να φορέσουμε τα αγαπημένα καλσόν και κάλτσες της Calzedonia σε νέα σχέδια!

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Γι’αυτή τη σεζόν, η Calzedonia παρουσιάζει μια μεγάλη, ολοκληρωμένη συλλογή που καλύπτει τις ανάγκες κι επιθυμίες κάθε γυναίκας.

CHALET CHIC TREND
Μια capsule collection με vintage mountain look, με κομμάτια που αντλούν έμπνευση από τα στοιχεία του Βορρά. Mάλλινες υφές μιξάρονται με μαλακά υφάσματα όπως βαμβάκι, κασμίρ, μαλλί. Οι κάλτσες και τα leggings χαρακτηρίζονται από απλά μοτίβα και μια κομψή χρωματική παλέτα με σοφιστικέ συνδυασμούς όπως ivory αποχρώσεις, λευκούς τόνους, γκρι και μπεζ mélange.

PREPPY GIRL
Σχέδια με ρίγες και χρωματιστά μοτίβα argyles, πουά σε μπλε, πράσινο, μπορντό και κίτρινη ώχρα, καρδιές για funky styling ορίζουν ένα θηλυκό English Style. Aυτά τα χρώματα συνδυάζονται με πιο κλασσικές κι επίσημες αποχρώσεις όπως μαύρο, γκρι και μπλε, αποτίοντας φόρο τιμής στα μαθητικά χρόνια αλλά και το κολεγιακό στυλ που λατρεύουν τα εργαζόμενα κορίτσια. Τα polka dots ποτελούν κυρίαρχη τάση αυτή τη σεζόν, σε micro και macro φόρμες, σε σκούρες κι ανοιχτές αποχρώσεις, με κοντράστ-χρώματα. Το ιδανικό look για ένα απόλυτα μοντέρνο preppy girl!

PARTY TIME
Λάμψεις και glittering υλικά με σοφιστικέ στυλ υπογραμμίζουν τη γοητεία του party girl. Kάλτσες και leggings με λεπτομέρειες από τούλι και δαντέλα αλλά και ζαρτιέρες που συνιστούν την επιτομή της πρόκλησης. Δερμάτινα σχέδια σε νέες χρωματικές προτάσεις και animal prints με τούλι και glitter. Το μαύρο, το πιο all time classic χρώμα δίνει το παρών είτε με διαφάνειες, γυαλιστερά υλικά και glittery στοιχεία.

MISS DANDY
Μια σειρά που δανείζεται στοιχεία από το businesswear χωρίς να παραβλέπει τη θηλυκή διάσταση της επιτυχημένης, σύγχρονης γυναίκας. Πιο συγκεκριμένα, οι κάλτσες και τα leggings επαναπροσδιορίζουν τις κλασσικές ενδυματολογικές αξίες κάθε working girl που λατρεύει να υιοθετεί τις τάσεις της μόδας. Μάλλινα καρό μοτίβα και pied-de-poule σχέδια με updated ύφος: με ρόδα-απλίκες, στολίδια με εφέ διαμαντιών και επιβλητικά παράσημα.


Τα νέα σχέδια της Calzedonia: πραγματικά, η νέα συλλογή της διάσημης φίρμας ήταν ό,τι καλύτερο έχουμε δει! Με σταθερές τιμές, στα καταστήματα Calzedonia θα βρεις απίθανα σχέδια σε κάλτσες, καλσόν και κολάν για κάθε στιγμή της ημέρας. Ειδικά, τα νέα σχέδια σε κολάν, ακολουθούν πιστά τις τάσεις της μόδας με τα πουά (Stella McCartney), το Pied de Poule και το δέρμα φιδιού να ξεχωρίζουν!

Από την άλλη, και τα χοντρά μάλλινα καλσόν σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων σε κάνουν να ανυπομονείς να έρθει ο χειμώνας και γιατί όχι τα χιόνια! Εννοείται πως και οι δαντέλες σε κάλτσες και καλσόν θα σε ξετρελάνουν για πιο ιδιαίτερες βραδινές και όχι μόνο, εμφανίσεις!

Μην παραλείψεις να εξοπλιστείς με ψηλές πάνω από το γόνατο κάλτσες ή πιο χαμηλές που αγκαλιάζουν τη γάμπα! Φόρεσέ τες πάνω από το nude καλσόν σου για ιδιαίτερο στυλ (σέξι ή girlie) ανάλογα με το σχέδιο κάλτσας που θα προτιμήσεις! Οι κάλτσες μέχρι το γόνατο είναι ιδανική επιλογή για μια βροχερή ημέρα, για εσένα που λατρεύεις τις γαλότσες και θες να τις συνδυάζεις με στυλ!