FYI

Η νέα gorgeous καμπάνια από τα Accessorize

04.10.2011
Δύο πανέμορφα μοντέλα και αχώριστες φίλες, η Camille Rowe και η Anna Speckhart, ποζάρουν για τα Accessorize με θετική ενέργεια και παιχνιδιάρικο mood σε ένα μαγικό ταξίδι της μόδας με προορισμό τα Key Styles της σεζόν, στη νέα gorgeous καμπάνια από τα αγαπημένα Λονδρέζικα καταστήματα.

Δύο πανέμορφα μοντέλα και αχώριστες φίλες, η Camille Rowe και η Anna Speckhart, ποζάρουν για τα Accessorize με θετική ενέργεια και παιχνιδιάρικο mood σε ένα μαγικό ταξίδι της μόδας με προορισμό τα Key Styles της σεζόν, στη νέα gorgeous καμπάνια από τα αγαπημένα Λονδρέζικα καταστήματα.

Φωτογραφημένη από τον Aitken Jolly-στην πρώτη του συνεργασία με τα Accessorize-με την επιμέλεια του αγαπημένου stylist των Accessorize, Simon Robins, η νέα καμπάνια ξεκινά το μαγικό ταξίδι της με πρώτο key style σταθμό τα 70’s. Must θηλυκές τσάντες και το hot item της σεζόν, το floppy hat από τη συλλογή Margot μαγνητίζουν σε έντονο πορτοκαλί και κίτρινο φόντο.

Στη συνέχεια, η Camille και η Anna ταξιδεύουν σε μακρινούς πολιτισμούς φορώντας πλεκτά κασκόλ σε layers, Aztec κάπες, γούνινα καπέλα και μακριά πλεκτά κομμένα γάντια με φολκλόρ επιρροές στο νέο Navaho look του Χειμώνα.Party time! και τα κορίτσια είναι κομψά και τολμηρά. Με γούνινες εσάρπες, λαμπερά κοσμήματα και μεγάλα clutches πρωταγωνιστούν στις πιο glamorous βραδιές.

Όταν πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, μια δόση από το must κομψό κόκκινο της σεζόν συμπληρώνει την ασπρόμαυρη παλέτα για το πιο γιορτινό statement. Με κατακόκκινα χείλη και παιχνιδιάρικες γκριμάτσες, τα κορίτσια κλέβουν τη παράσταση με το good energy vibe που αγαπάμε στα Accessorize!

Δείτε spicy λεπτομέρειες και behind the scenes videos της καμπάνιας στο νέο Accessorize Greece Facebook Fan Page. www.facebook.com/AccessorizeGreece

Στα διαλλείματα της φωτογράφησης η Camille και η Anna απάντησαν σε διάφορες ερωτήσεις που "ρίχνουν φως" στις προτιμήσεις που έχουν:

Τι σου αρέσει περισσότερο στα Accessorize?

Camille: Ότι τα βρίσκεις παντού και η ποικιλία.

Anna: Τη μεγάλη ποικιλία και το πόσο χαριτωμένα είναι.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου κομμάτι από τη φωτογράφηση της συλλογής Φθινόπωρο-Χειμώνας 2011;

Camille: Τα δαχτυλίδια κουκουβάγιες.

Anna: Το δαχτυλίδι panda.

Πως θα περιέγραφες το στυλ σου?

Camille: Πολύ απλό, σχεδόν ανδρικό κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά το βράδυ μου αρέσει να ντύνομαι πιο επίσημα.

Anna: Κοριτσίστικο και casual.

Πως φροντίζεις τον εαυτό σου;

Camille: Τρώω υγιεινά, πίνω πολύ νερό, δεν πηγαίνω γυμναστήριο αλλά πηγαίνω παντού με τα πόδια ή με το ποδήλατό μου.

Anna: Προσπαθώ να μην τα παίρνω όλα στα σοβαρά. Πάντα διασκεδάζω σε όποια κατάσταση και αν βρίσκομαι.

Τι έχεις απαραίτητα στην τσάντα σου όταν ταξιδεύεις?

Camille: Κρέμα για τα χέρια, δεν αντέχω να είναι τα χέρια μου αφυδατωμένα.

Anna: Συνήθως κρατάω την παλιά τσάντα τέννις του μπαμπά μουΗ τέλεια χειραποσκευή!

Τι βρίσκεται στο iPod σου αυτή τη στιγμή?

Camille: Serge Gainsbourg πάντα, T-Rex, Roxy Music, Bon Iver και το νέο άλμπουμ των Strokes.

Anna: Elton John.