FYI

Άναψε φωτιές με στιλ S.T. Dupont

03.10.2011
Η κορυφαία γαλλική εταιρεία δημιουργίας και διάθεσης ειδών πολυτελείας S.T. Dupont εκπροσωπείται πλέον αποκλειστικά στην ελληνική αγορά

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Η κορυφαία γαλλική εταιρεία δημιουργίας και διάθεσης ειδών πολυτελείας S.T. Dupont εκπροσωπείται πλέον αποκλειστικά στην ελληνική αγορά από την PANOS A. DEROS AGENCIES. Η αποκλειστική συνεργασία των δύο εταιρειών περιλαμβάνει τη διάθεση όλων των προϊόντων της γαλλικής φίρμας (είδη ταξιδίου, πένες και στυλό, αναπτήρες, αξεσουάρ και δερμάτινα είδη) μέσω ενός δικτύου επιλεγμένων καταστημάτων σε ολόκληρη τη χώρα. Η εταιρεία διαθέτει επίσης και After Sales Service.

Η S.T. Dupont ιδρύθηκε το 1872 στο Παρίσι, δημιουργώντας δερμάτινα είδη πολυτελείας, ενώ το 1941 λάνσαρε τον πρώτο αναπτήρα πολυτελείας, κατακτώντας, μερικά χρόνια αργότερα, ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά στη συγκεκριμένη κατηγορία. Εξελίσσοντας και διευρύνοντας τις δραστηριότητές της, η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των ειδών γραφής το 1973, δημιουργώντας το πρώτο ballpoint στυλό πολυτελείας.

Σήμερα, η S.T. Dupont συνεχίζει την επιτυχημένη ιστορία και πορεία της προσφέροντας προϊόντα ανώτερης ποιότητας, υψηλής αισθητικής και χρηστικότητας, συνώνυμα με το κύρος της εταιρείας. Από μία ευρεία γκάμα μοναδικών ειδών, οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν το δικό τους αντικείμενο πόθου το οποίο ανταποκρίνεται στις ανάγκες και το προσωπικό τους γούστο. Η S.T. Dupont προτείνει δύο ξεχωριστές σειρές προϊόντων οι οποίες, χωρίς να στερούνται των βασικών χαρακτηριστικών γνωρισμάτων της φίρμας, προσφέρονται σε ανταγωνιστικές τιμές: πρόκειται για τις συλλογές MINIJET και DEFI.

Η νέα, πολύχρωμη σειρά αναπτήρων MINIJET αποτελεί μία μοντέρνα και χρηστική κατηγορία. Οι αναπτήρες MINIJET, με βασικά υλικά τη λάκα και το χρώμιο, έχουν εξαιρετικά κομψό και σύγχρονο σχεδιασμό, ενώ είναι απλοί και εργονομικοί στη χρήση τους. Διατίθενται σε 14 χρώματα (ιριδίζοντα και σπορ σικ) ικανά να… αποπλανήσουν και τους πιο συγκρατημένους.

Η σειρά DEFI απαρτίζεται από τα πιο διακεκριμένα, υψηλής απόδοσης και ακριβείας στυλό, μηχανικά μολύβια και πένες της γενιάς τους. Η μοναδική κατασκευή της συλλογής συνδυάζει το μεταλλικό σώμα, με φινίρισμα από παλλάδιο και ανθρακονήματα. H δυναμική γραμμή και ο κομψός σχεδιασμός τους, καθιστούν τα DEFI εντυπωσιακά σύγχρονα και καλαίσθητα.

Τα ιδιαίτερα προϊόντα της S.T. Dupont, που παρομοιάζονται με έργα τέχνης, έχουν αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές σε παγκόσμια κλίμακα.